RADO TRUE THINLINE FÉRFI

RADO RADO TRUE THINLINE FÉRFI

Referenciaszám: R27.955.02.2

Specifikáció:

Méret:
Hosszúság: 39 mm
Szélesség: 39 mm
Magasság: 5 mm

Rado True Thinline: A Rado által fejlesztett prémium anyagok felhasználásával készült True Thinline család elegáns formavilága, kecses, vékony óratokja könnyen elvarázsolja a márka szerelmeseit. A plazma kerámia és/vagy high-tech kerámia felhasználásával készült órák szépségükön kívül a tartósságot is szimbolizálják.

627 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok anyaga: Plazma high-tech kerámia óratok
Óratok: KerámiaSzíj/csat: Kerámia
Szíj/csat anyaga: Plazma high-tech kerámia csatÓraüveg: Zafír kristály üveg
Szerkezet: Kvarc szerkezetVízállóság: 3 bar (30 m) cseppálló
Működési elv: KvarcÓratok formája: Kerek
Számlap szine: Sötét

Rado True Thinline: Kecses, könnyed megjelenésű, tartós anyagok felhasználásával készült kék számlapos, megbízható, svájci quartz szerkezettel szerelt Rado óra, mely plazma high-tech kerámia óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint plazma high-tech kerámia óracsattal és titánium zárszerkezettel készült.

Plasma High-Tech kerámia: A modern alkímia gyümölcse ez a páratlan anyag. A Rado által használt úttörő folyamatban a plazma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 ° C-on aktivált gázok a kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítják át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.