2022.05.30.

AJÁNLÓ: NOMOS GLASHÜTTE LUDWIG NEOMATIK 41 DATE AKCIÓ!

A NOMOS Glashütte Ludwig kollekciója letisztult, római számokkal díszített számlapjával és finom, konzervatív formavilágával a klasszikus elegancia megtestesítője. …

A NOMOS Glashütte designja tiszta és modernista esztétikájukról ismertek. Elegáns megjelenése, klasszikus formája, időtlen szépséggel ruházza fel a Ludwig óra családot.

Dátum kijelzővel rendelkező, világos számlapos, római számos, DUW 6101 kaliberszámú, 27 köves 42 óra járástartalékkal bíró, automata manufaktúra szerkezettel szerelt NOMOS Glashütte óra, amely nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült. A NOMOS Glashütte órák eddig több mint 150 tekintélyes díjat nyertek el, köztük az iF Design Award, a Good Design Award, a red dot Design Award és a német Design Award díjait. 2018-ban a NOMOS Glashütte lett az első nem svájci márka az A. Lange & Söhne után, amely egy modelljével elnyerte az órás világ legnagyobb Oscar-díját (GPHG), emellett elnyerte az Európai Terméktervezési Díjat is. (EPDA). Az itt látható NOMOS Glashütte Ludwig Neomatik 41 Date karóra  a készlet erejéig most 30%-os árengedménnyel elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható weboldalunkon keresztül.

További készleten lévő NOMOS Glashütte karórákat itt talál.  Minden egyéb modellt egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down