2022.01.26.

AJÁNLÓ: RADO HYPERCHROME AUTOMATIC OPEN HEART

A vintage Rado időmérők ihlették a 2012-ben bemutatott Hyperchrome családot, mely több, mint 70 különböző modelljével az egyik legnépszerűbb a svájci cég palettáján. …

Kevés olyan svájci óragyártó van a világon, aki ennyi innovatív megoldást vonultatott fel az anyaghasználat terén, mint, a százéves Rado cég. A Rado órák gyártásához mindig is csak a legjobb anyagokat engedélyezték. A keménység és a karcállóság önmagában nem elegendő: a tartósság és a viselő kényelme ugyanolyan fontos elvárás a cég számára. Az ikonikus stílus és az anyag a Rado sarokkövei, ezek azok a fő szempontok ami miatt a svájci Rado márka órái szó szerint kiállják az idő próbáját.

Rado HyperChrome egy impozáns megjelenésű, karakteres óra a svájci Rado cégtől. A Plasma high-tech kerámia egy páratlan anyag, a modern alkímia gyümölcse. A Rado által használt úttörő folyamatban, a plasma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 Celsius fokon aktivált gázoka kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítja át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét.

Egy tökéletesen kivitelezett időmérő, mely összeköti a múltat és a jelent. Sportosan elegáns megjelenésű, szkeletált, sötét számlapos, megbízható svájci automata szerkezettel ellátott Rado óra, mely plasma high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint plasma high-tech kerámia csattal és titánium zárszerkezettel készült. Az itt látható Rado Hyperchrome Automatic Open Heart karóra megvásárolható a budapesti üzletünkben és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado Hyperchrome órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down