2022.02.06.

AJÁNLÓ: CERTINA DS ACTION DIVER AUTOMATIC 38 MM

A svájci Certina óragyártó Aqua kollekciójának rendkívül megbízható Action modelljei készen állnak bármilyen kalandra, amivel életünk során szembe találkozunk. …

A most megjelent 38 mm-es változatok is a már  bizonyított DS rendszerrel és 80 órás járástartalékú ETA bázisú automata szerkezettel szereltek, nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óra csattal készülnek. Ezek a korona védővel és menetes koronazárral szerelt időmérők 300 méterig vízállóak, így tökéletes választásnak bizonyulnak úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is.

Megbízhatóság, pontosság, innováció: a Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést. A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat. A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra.

Az itt látható Certina DS Action Diver Automatic 38 MM karóra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webshopunkban.

További készleten lévő Certina DS Action Diver órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down