2022.02.24.

AJÁNLÓ: LONGINES CONQUEST HERITAGE

A Heritage óracsalád tisztelgés az úttörő szellem iránt, amely a svájci Longines óragyártó tervezőit inspirálta a vállalat megalakulásának kezdetétől fogva. …

A márka termékei számos úttörőt kísértek a kalandokban földön, vízen, levegőben. A Longines időmérőinek a magja ezen a szakértelmen alapul. Napjainkban a svájci Longines cég tőle megszokott módon sikeresen ötvözi korábbi kimagasló sikereket elért modelljeinek figyelemreméltó vonásait az élvonalbeli óragyártás technológiájával.

A Longines Conquest Heritage óra is kvintesszenciája ennek a múltbeli tiszteletadásnak. A kora XX.század óráinak emléket állító darab kinézetében az autentikusság égisze alatt kovácsolódott. A letisztult elegancia megtestesítője. 38 órás járástartalékkal bíró megbízható automata Longines óra, mely sötét számlappal, nemesacél óratokkal, tükröződésmentes karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint alligátor bőr óraszíjjal készült.

Az itt látható Longines Conquest Heritage óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Longines órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down