2022.02.26.

AJÁNLÓ: RADO TRUE SQUARE AUTOMATIC

Látogassa meg szalonjainkat és legyen egy prémium svájci Rado óra boldog tulajdonosa. A Rado által fejlesztett prémium anyagok felhasználásával készült True Square család elegáns , szögletes formavilága könnyen elvarázsolja a márka szerelmeseit. A plazma high-tech kerámia és/vagy high-tech kerámia felhasználásával készült órák szépségükön kívül a tartósságot is szimbolizálják.

Plasma High-Tech kerámia egy páratlan anyag, mely a modern alkímia gyümölcse. A Rado által használt úttörő folyamatban a plazma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 ° C-on aktivált gázok a kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítják át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét.

Elegáns vonalvezetésű, tartós anyagok felhasználásával készült többféle számlapszínnel és szkeletált változatban is elérhető megbízható, svájci 80 órás járástartalékú automata szerkezettel szerelt Rado True Square órák, melyek plazma high-tech kerámia óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint plazma high-tech kerámia óracsattal és titánium zárszerkezettel készülnek.

A Rado órák gyártásához mindig is csak a legjobb anyagokat engedélyezték. A keménység és a karcállóság önmagában nem elegendő: a tartósság és a viselő kényelme ugyanolyan fontos elvárás a cég számára. Az ikonikus stílus és az anyag a Rado sarokkövei, ezek azok a fő szempontok ami miatt a svájci Rado márka órái szó szerint kiállják az idő próbáját. Az itt látható Rado True Square Automatic óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado True Square Automatic órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.  Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down