2022.03.05.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER N° 03 BLACK LINE

A MeisterSinger márka hírnevét megalapozó kézi felhúzású N° 01 óra automata szerkezettel ellátott testvére a közkedvelt N ° 03 kollekció. …

A Good Desing díjjal jutalmazott időmérő olyan emberek számára készült, akik tudják, mi a fontos számukra. Csak egyetlen mutatóra van szükségük, amely órákat és perceket mutat; A másodpercek nem fontosak számukra. Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a német MeisterSinger óra gyártó időmérőit.

A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak. A napórák és néhány régi toronyóra ezen tulajdonságai komoly inspirációt adott a formatervezésben. A szimmetria érzetének megteremtése érdekében az 1-9. Órát egy “0” betűvel jelölik, úgy, hogy a tárcsa minden s zámának két számjeggyel kell rendelkeznie, így klasszikus mérőműszer hatást keltenek ezek az órák. Az óratokok keskeny éle a régi zsebórák formavilágát idézi.

Az erőteljesen domborított zafírüveg azontúl, hogy optikailag nagyítja a számlapot, egyfajta külön eleganciával vértezi fel a Classic családtól kezdve, a Circularis-on keresztül a Pangaea családig a MeisterSinger kollekció összes darabját.

Sportosan elegáns megjelenésű, sötét számlapos, svájci automata szerkezettel szerelt, egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály üveggel és bőrszíjjal készült.

Az itt látható MeisterSinger N° 03 Black Line karóra elérhető üzleteinkben és weboldalunkon. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down