2023.01.20.

AJÁNLÓ: AL CORO-COLLIÉ

Látványos, trendi kiegészítője lehet az üzleti eleganciának.

Az ébenfát az ókortól kezdve napjainkig nagy becsben tartják. A fekete ébenfa egyike a legértékesebb fa típusoknak. Keménysége miatt nem könnyű megmunkálni, de nagyon szépen polírozható. Napjainkban is gyakran és nagy előszeretettel használják ékszerek készítésénél.

Ha Ön az egyedi ékszerek kedvelője, a következő Al Coro terméket ajánljuk szíves figyelmébe.

                                                 

A collié fő látványossága egy ébenfa medál. Mint díszítő elem, a közepén függölegesen átfutó W/SI gyémántsor (össztömege 0,52ct) 18 karátos rozé arany foglalatban kapott helyet. Ez teszi még értékállóbbá és visszafogottan látványossá. A medál hátulján egy beépített aranybetéten az AL CORO márkajelzés látható.

A tervező ezt a medált, nemesfémből készült nyaklánc helyett egy többsoros fekete zsinorból összeállított, 18 karátos fehér arany zárral ellátott nyakékként álmodta meg. Természetesen tetszés szerint a medál átrakható akár egy rozéarany, rövid vagy hosszabb méretű nyakláncra. Mindenképp mutatós darab marad.

További különleges ékszerekért látogasson el budapesti és szedegi szalonjainkba, ahol sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down