2023.05.12.

AJÁNLÓ: BREUNING KARIKAGYŰRŰK, ÉKSZEREK

A KARIKAGYŰRŰ, mint az ÖRÖK SZERELEM jelképe.

A Breuning márka sikere mindenekelőtt az innováció és a minőség kiforrott kombinációján alapul. Az innovatív precíz tervezésű dizájnokat, szakértelem és hagyományos mesterségbeli tudás teszi lehetővé már 1927 óta.

Napjainkban a karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk kínálata igazán gazdag, talán minden igényt kielégítő lett. Hagyományos sárga arany, fehér, rosé, illetve ezek kombinációja, gyémántokkal, drágakövekkel díszítve, a megszokottól eltérő kivitelezésben is megtalálhatóak. Május a köztudatban a szerelem és a szerelmesek hónapja, az esküvői szezon kezdete. Sőt mi több, úgy tartják, hogy a májusi esküvő aranyat ér. Ettől függetlenül az év bármelyik szakában köttetnek életre szóló fogadalmak, melynek jelképe A KARIKAGYŰRŰ.

És most nézzünk egy kis ízelítőt a Breuning legújabb kollekciói közül.

A “SECRET PROMISSE” (Titkos Ígéret) nevű modellek a két ember közötti szoros kötelékét 14 karátos aranyban fejezik ki.
A gyűrűsávok belső metszetei az egymásnak tett ígéretről árulkodnak. Igény szerint, a szerelmesek kezdőbetűiből, betűkből vagy szimbólumokból álló metszet, mely a gyűrűk egymás mellé helyezésével válik egésszé.

 

Az “ETERNALS” kollekcióban az egyszerű eleganciára összpontosítottak szettekben kombinálva. A pasziánsz, az örökkévalóság és a jegygyűrű tökéletesen kiegészítik egymást. Kényelmesen hordható egy ujjon vagy mindkét kézre terítve.

Ezeken kívül elérhetőek további csodás kollekciók, mint például a “TRUST”. A “Bizalom” kollekció finom finomításokkal, egyszerű és elegáns kivitelezés.

Az új “IKON” sorozat a szépséget és a hallhatatlanságot szimbolizálja. A kráter alakú kialakítás egy vulkán kőzetét fejezi ki, ahol a gyémánt évmilliókkal ezelőtt keletkezett. A kiváló anyagok varázsa áll előtérben.

Nem utolsó sorban az új Breuning “PRINCESS” (Hercegnő) kollekció, ahol a kettő eggyé válik. A jegygyűrűt a pasziánsz gyűrűvel ötvözi, így egy kifejező egyben finom arany jegygyűrűt alkot.

 

A rendhagyó, különleges karikagyűrű kedvelőknek ajánljuk a “CARBON STASRS” kollekció modelljeit. A Carbon Stars jegygyűrű kollekcióval a Breuning új utakra indult. A szén, a magas palládiumtartalmú fehérarany és a színes kövek modern, jellegzetes dizájnt alkotnak.

Bízunk benne, hogy sikerült felkelteni érdeklődésüket.

A Breuning márka karkagyűrű, illetve eljegyzési gyűrű mintadarabjai széles választékban megtekinthetőek szalonjainkban, melyeket egyéni rendelés keretén belül tudjuk biztosítani kedves vásárlóink részere. 

További Breuning ékszerkollekciók megtekinthetőek webshopunkban, személyes vásárlással.

Minden kedves érdeklődőt, vásárlót várunk szeretettel budapesti és szegedi szalonunkban!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down