2022.12.16.

AJÁNLÓ: CERTINA DS+ AUTOMATA CSERÉLHETŐ TOKKAL

A Certina a DS+ sorozattal egy látványos új órakoncepció premierjét ünnepli: egy olyan karórát, amelyhez nem csak szíjak, hanem különböző tokformák közül is választhat, mindenki  személyes ízlésének megfelelően. Válasszon sportos vagy vintage megjelenést, búvár vagy városi stílust: az ötletes háromrészes kialakításnak köszönhetően könnyedén megváltoztathatja az óra kinézetét – szerszámok nélkül, néhány lépésben -, hogy az aktuális öltözékéhez, egy különleges alkalomhoz vagy csak úgy. Ugyanakkor a Nivachron™ hajszálrugóval ellátott mechanikus Powermatic 80 szerkezet megbízhatósága, masszív felépítése és pontossága változatlan maradt. A Certina stílusosan hozza a csuklóra a változatos átalakulás lehetőségét, egy olyan időmérővel, amely minden tekintetben több egy átlagos óránál.

A DS+ titka a háromrészes felépítésben rejlik: az órafej, az óraház és a szíj. A három elem mindegyike önálló egység, amely tetszés szerint kombinálható a másik kettővel. A három különböző számlapszámmal kapható kerek órafejet alulról nyomják be a hat rozsdamentes acél óraház egyikébe, és a tokon található külön korona segítségével csavarják biztonságosan a helyére. A tökéletes tömítést egy innovatív, bio-alapú anyagból készült tömítés biztosítja. A szíjfülek a tokon találhatók, ami lehetővé teszi, hogy a Certina gyorscserélő rendszerével fel lehessen csatolni a kívánt szíjat.

HÁROM KÉSZLET – SZÁMTALAN OPCIÓ AZ EGYÉNI STÍLUS KIFEJEZÉSÉRE

DS+ – Aqua & Sport készlet

DS+ – Kit Sport & Urban készlet

DS+ – Kit Urban & Heritage készlet

 

A kiskereskedelemben kapható DS+ szettek a legmodernebb kombinációkat mutatják be.
Az Aqua & Sport készlet dinamikus megközelítést alkalmaz: a fekete napfényes bevonattal ellátott számlap találkozik a búvár óratokkal, egyirányban forgó fekete lünettával, a sportos változaton hosszúkás fültartó, és lünetta hat csavar díszítéssel található. Mindkettőt #tide ocean material® anyagból készült fekete és szürke szövetszíjjal, és háromsoros fém csattal kínálják.

A Sport & Urban készlet az elegáns, kétszínű látványvilágával nyűgöz le. Az aranyszínű indexekkel és napfényes bevonatos ezüstszínű számlap tökéletes kiegészítője a tiszta városi változatnak és a sportos, arany PVD bevonattal, sötétbarna bőrszíjjal és rozsdamentes acél milánói szíjjal ellátott sportos párjának.

Az Urban & Heritage készlet pedig a vintage órák rajongóinak szól. A sötétkék, napfényes bevonattal és aranyszínű indexekkel ellátott számlaphoz négy látható csavarral ellátott párna alakú óraház, és a kétszínű városi változat tartozik, amelyet a hozzá illő kék NATO szövetszíjjal vagy háromsoros fémcsattal.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down