2021.07.29.

AJÁNLÓ: CERTINA DS CAIMANO AUTOMATIC LADY

A nagy nevű svájci Certina cég Urban kollekciójának kedvelt tagja. Az elegáns, klasszikus kialakítás, a szűk sziluett és a kompromisszum nélküli megbízhatóság biztosítja az óra időtlen jellegét. …

Az időmérés művészete a lényegre tapint. A kevesebb néha több alapon, itt nincs semmi, amely elvonja a figyelmet a pillanat varázsáról.  Klasszikus vonalvezetésű, elegáns svájci óra a Certinától. DS rendszerrel és a nagyobb pontosság elérése céljából, a mágnesességnek ellenálló új Nivachron hajszálrugóval ellátott, 48 órás járástartalékú automata szerkezettel rendelkező, gyöngyház számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemes acél óracsattal készült.

A DS koncepció a Certina korszakalkotó találmánya, annak idején a svájci gyártó sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen. A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte. Természetesen volt a piacon olyan modell, mely hasonló paraméterekkel rendelkezett, de rendszerint magasabb áron kerültek forgalomba, így vásárló közönségük erősen korlátozott volt. A Certina szélesebb rétegeket szólított meg, és aki birtokolhatott egy ilyen órát, olyan teljesítményeket várhatott el tőle, amivel a drágább órák sem dicsekedhettek. A DS koncepció további alkotó elemei a zafírkristály óraüveg, ami erős igénybevételeket is kiáll, valamint a menetes korona és hátlap, illetve a szerkezetet burkoló acéllemez. Az idők folyamán több neves gyártó is átvette e rendszer főbb elemeit és az egész világon elterjedté vált a Certina korszakalkotó találmánya.

Az itt látható Certina DS Caimano Automatic Lady óra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webáruházunkban. További készleten lévő Certina DS Caimano órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down