2023.03.22.

AJÁNLÓ: DAVOSA ARGONAUTIC CORAL

A DAVOSA Argonautic Coral osztozik az Argonautic sorozat kiemelkedő tulajdonságaiban, így a víz alatt professzionális műszer, a víz felett pedig stílusos társ. A 30ATM (300m) vízállóságú, menetes koronával és héliumszeleppel ellátott tok tükröződésmentes, karcálló zafírüveggel van ellátva. A SuperLumiNova® BGW9 világítóanyag lehetővé teszi, hogy a mutatók, a számok és a lünetta világító pontja még rossz látási viszonyok között is világítsanak.
Valamint ami talán a legfontosabb, hogy a DAVOSA High-Performance anyaga, a BEYOND STEEL®, szuper minőségű anyagtulajdonságokkal rendelkezik. Olyan nehéz, mint az arany (sűrűsége 19,3 g/cm³), olyan kemény, mint a gyémánt, és ellenáll a legnagyobb hőnek is (olvadáspontja 3422 °C). A BEYOND STEEL® gyakorlatilag elpusztíthatatlan, teljesen ellenáll a kémiai hatásoknak, rozsda- és nikkelmentes. A BEYOND STEEL® keménysége négyszerese a titánénak és kétszerese az acélénak, így az új DAVOSA Argonautic sorozat lünettabetéteinek optimális anyagát alkották meg.

Egy nemes cél érdekében…
EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ ÓCEÁNOK VÉDELMÉÉRT
A DAVOSA nemzetközi búvárélethez való közelsége közvetlen kapcsolatot eredményezett a Coral Guardian tengervédelmi szervezet tengerészettel foglalkozó szakembereivel. Ennek eredményeként jött létre az első közös projekt: az Argonautic Coral. A professzionális búváróra számlapja fluoreszkáló korallokra emlékeztet élénk narancssárga és türkizkék színben. A projektből származó bevételek közvetlenül a Coral Guardian civil szervezethez kerülnek, és az indonéziai Hatamin-sziget korallzátonyának helyreállítását támogatják. Az Argonautic Coral vásárlója kézzelfogható bizonyítékot kap a mellékelt füzetben található támogatói oklevél formájában. Köszönjük, hogy támogatja óceánjaink védelmét!

A robosztus 43 mm-es tokban egy svájci, DAV 3021 névre keresztelt automata szerkezet helyezkedik el, amely óránkénti 28’800 féllengésszámával biztosítja az óra megfelelő működését, illetve 38 óra járástartalékát.

A 300 darabra korlátozott kiadás elérhető mindkét színben (türkizkék és narancssárga számlappal) a készlet erejéig!
Tekintse meg a limitált modelleket Szalonunkban vagy rendelje meg online Webáruházunkból!

További érdekes tartalmakért érdemes követni Instagramon, Facebookon is!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down