2022.04.21.

Ajánló: DAVOSA TERNOS PROFESSIONAL GMT BLACK&WHITE

Professzionális minőségű automata búváróra a svájci Davosa manufaktúrától. Igényes kivitelezése, prémium anyaghasználata, jó ár-érték aránya miatt, tökéletes választás annak, aki egy strapabíró, életre szóló darabot keres. …

A Ternos sorozat a DAVOSA egyik legnépszerűbb modellje. A sorozat neve a „örök” latin kifejezéséből származik, és a név választása nem véletlen: az alkotóelemek közé tartozik a csúcstechnológiájú, karcálló kerámia előlapja; karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveg, aprólékosan kialakított rozsdamentes acél tok (amely képes ellenállni a 20 ATM nyomásnak) és a pontos svájci automata szerkezet, amely hosszú távú, funkcionális megbízhatóságot biztosít.

Prémium kivitelezésű sportos búváróra, mely valóban megérdemli a „klasszikus időtlen” jelzőt. A DAVOSA kiváló stílusos és sportos órákat készít nőknek és férfiaknak, melyek tökéletesen illeszkednek az aktív életmódhoz. Masszív, időtálló, svájci búváróra. Karcálló kerámia lünettával rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemes acél óracsattal készült. Menetes koronazárral és héliumszeleppel szerelt modell. Az óra 200 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő, dátum és GMT funkcióval ellátott, megbízható svájci automata szerkezettel készült. Az itt látható Davosa Ternos Professional GMT Black&White az osztrák szabadstílusú síelő Luca Tribondeau nevével fémjelzett 500 darabra limitált, sorszámozott kiadás, mely a készlet erejéig egy cserélhető nato szíjjal és egyedi dobozzal elérhető a budapesti szalonunkban. További készleten lévő Davosa órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down