2023.02.03.

AJÁNLÓ: EGYEDI AJÁNDÉKÖTLETEK VALENTIN-NAPRA

A téli időszak szürkesége, a hosszú január nyomott hangulata ellen a tavaszvárás reményteliségét megtestesítő bálok után már csak pár hét és itt a Valentin-nap. Ma már világszerte “szerelmesek ünnepe”-ként tartják számon. Ilyenkor az a szokás, hogy a szerelmesek megajándékozzák egymást kisebb, nagyobb ajándékokkal.

Ha egy életre szóló értéket ajándékozna, néhány ötlettel segítenénk a választásban.

Hölgyek részére többek között egy 18 karátos rozé arany, W/SI briliánsokkal díszített ékszergarnitúrát ajánlunk szíves figyelmükbe. Az Al Coro-Serenata kollekció közkedvelt darabjai, nyaklánc medállal, illetve a hozzá illő fülbevaló. A medál könnyen átfűzhető akár másik nyakláncra. Például egy (vagy többsoros) bőr nyakékre áthelyezve máris egy új, modern, divatos ékszert kapunk. Könnyed, laza szerkezetű akárcsak a zenei műfaj, amelyről a nevét kapta. Hétköznapokra vagy alkalmakra egyaránt ajánljuk. További információkért és hasonló termékekért, ötletekért látogasson el webáruházunkba. 

       

Uraknak a világ egyik legelismertebb olasz ékszergyártó manufaktúra, 18 karátos arany kollekciójából választottunk. Fehér arany/rozé nyaklánc (58cm) és karkötő (22cm). Szélessége 0,5cm. Fontos értékekkel és érzelmekkel feltöltött páratlan kifinomultságú, kézzel készült ékszerek az egyedi megjelenésért. ZANCAN férfi ékszerek – valami különleges viselet bizonyossága, a személyiség kifejezésének öröme.

További információkért kattintson ide. Zancan férfi ékszerek széles választékát megtekinthetik személyesen szalonjainkban.

Értékálló, időtálló ékszerek nem csak alkalomra a Babós Óra-Ékszer szalonokban.

További modellekért látogassanak el hozzánk, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down