2021.10.02.

AJÁNLÓ: JUNGHANS MEISTER TERRASSENBAU LIMITED EDITION

Az 1930-as években debütált és az 1960-as években további fejlesztésekkel tökéletesített elegáns Meister órák kitűnő tanúbizonyságot tesznek a német óragyártás szakértelméről és tökéletes választásnak bizonyulnak ahhoz, hogy a híres német Terrassenbau épület tervezői zsenialitásának emléket állítsanak. …

A Fekete-erdő keleti részén megbúvó Schramberg városában található, a Philipp Jakob Mainz által tervezett, 1916 és 1918 között épült Junghans cég ikonikus terasz épülete, ami 20. század elejének egyik leglátványosabb ipari remekműve.

A keskeny, hosszú szobák úgy vannak kialakítva, hogy szinte minden munkaállomás közvetlenül az ablaknál legyen. A kilenc emelet napfényt biztosít minden alkalmazott számára, és ideálisan precíziós mechanikus termékek előállításához. Az ipari mérföldkő meghatározó tervezési jellemzőit magában foglaló Junghans Meister Terrassenbau kollekció egyben tisztelet és megemlékezés eme nagyszerű páratlan építmény irányába. A számlap perc sávjának tervezése tisztelgés a fal dekorációinak, az aligátor bőrszíj sötétzöldje pedig a lépcsők fali csempéit hivatott visszaadni.

Az üveg hátlapon a terasz épület ábrázolásán túl betekintést nyerünk a mechanikus szerkezetek működésébe is. Egy kézi felhúzós (Meister Handaufzug Terrassenbau) és egy automata szerkezetes (Meister Classic Terrassenbau) változatban elérhető Terrassenbau kollekció korlátozott, 1500 darabos limitációban került forgalomba. Az itt látható mindkét Junghans óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Junghans órákat itt talál. Keresse fel szalonjainkat és legyen egy limitált Junghans óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down