2023.12.03.

AJÁNLÓ: Karácsonyi különkiadás 1.rész

Kedves Vásárlóink!

Tekintettel a rohamosan közeledő karácsonyi ünnepekre, hagyományainknak megfelelően az idei évben is szeretnénk ötleteket kínálni a karácsonyi ajándékozáshoz.  Igyekszünk tippeket adni hölgyeknek, uraknak egyaránt egy valóban maradandó ajándék kiválasztásához, melyeket a szalonjainkban található termékekből válogattunk. A teljes kínálat megtekintéséhez mindenkit szeretettel várunk szegedi és budapesti szalonjainkban, ahol készséggel állunk rendelkezésükre.

Készítettünk pár ékszergarnitúra összeállítást, amelyeket olasz és német elismert ékszergyártók kollekcióiból választottunk. Modern és klasszikus dizájn, fehér, rozé vagy sárga aranyból elsősorban briliánsokkal, de más drágakövekkel is ékesítve. Az ékszerek külön külön is megvásárolhatóak.

ZANCAN olasz ékszergyártó manufaktúra kínálatából, Black Magic kollekció – 18 karátos fehér aranyból készült luxus férfi ékszerek, fekete gyémántokkal és briliánsokkal ékesítve.

FRANK TRAUTZnémet ékszergyártó kollekciói közül talán a legkedveltebbek a 14 karátos arany briliánssal és más drágakövekkel díszített garnitúrák. Szív alakú, 14 karátos fehér arany nyaklánc beépített medállal a visszafogottabb, nem hivalkodó ékszerkedvelők részére. Fülbevalóval és gyűrűvel ajánljuk.

BREUNING – elismert ékszergyártó vállalat, világszerte egyedülálló gépparkkal rendelkezik, ennek köszönhetően a műszakilag nagyon igényes modellek sem okoznak gondot a megvalósítást illetően. 14 karátos arany garnitúra briliánsokkal, látványos kiegészítő, leginkább alkalmi viseletre ajánljuk.

AL CORO Candy- egyedülálló módon testesíti meg az olasz csillogást és a “La dolce Vita” érzéki életstílusát. Nőies, lenyűgöző és abszolút divatos. 18 karátos rozé arany garnitúra, hosszú nyaklánc beépített drágakövekkel, mint briliáns, holdkő, zafír és a csodás melegséget árasztó korall.

FRANK TRAUTZ – ezúttal egy zöld színű drágakővel ékesített gyönyörű garnitúrát ajánlunk szíves figyelmükbe, ami nem lehet más, mint egy 14 karátos fehér aranyban pompázó fazettált csiszolású smaragd, elengedhetetlenül a briliánsok kíséretében.

ZANCAN – prémium kategóriájú férfi ékszerek, 18 karátos fehér/rozé arany kombinációja, briliáns, fekete gyémántok és a mélykék zafír ellenállhatatlan bűvöletében. Bővebb választék, pecsétgyűrűk, medálok, mandzsettagombok, nyakláncok és karkötők kiváló minőségben megtekinthetőek személyesen szalonjainkban.

Tájékozódásképp további ékszerek és felső kategóriás karórák megtekinthetőek webshopunkban.

A szeretet ünnepén ajándékozzon értéket, egyedit és életre szóló ajándékot!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down