2023.08.04.

AJÁNLÓ: Kék topázzal díszített BREUNING ékszerek

Az ékszerek és drágakövek világában az óceán és tenger színei – kék, tengerzöld, türkiz mindig közkedveltek voltak.

Ennek oka az is lehet, hogy ezek a végtelenül érdekes színárnyalatok a viselőjének hangulatát is megváltoztathatja. Stresszcsökkentő színnek tartják, mert ugyanazt a nyugalom és ellazulás érzését váltja ki, mint a tiszta égbolt, vagy egy végtelenbe nyúló oceán, tenger. A kék szín jelentése más konnotációkkal, a kommunikációs képesség és különösen az önkifejezés fejlesztéséért is felelős. Ugyanakkor a szellem és az odaadás színszimbóluma.

BREUNING NYAKLÁNC MEDÁLLAL. Bővebb információk a termékről itt.

A kék jól reprezentált szín a drágakövek világában. A leghíresebb kék drágakő ékszerek valószínűleg az “óceán szíve”, a kék gyémánt medál, amelyet Kate Winslet viselt a Titanic főszerepében, és Kate Middleton eljegyzési gyűrűje, amit Vilmos hercegtől kapott. Az eljegyzési gyűrűt, amelyet eredetileg édesanyja, Lady Diana választott és hordott, és amely évtizedek óta továbbra is az egyik legnépszerűbb szabvány az eljegyzési gyűrűk kiválasztásában.

Az elbűvölő jégkék gyémántok a legszebb, de egyben a legritkább színű gyémántok közé tartoznak. Az évente bányászott gyémántok mindössze 1%-át teszik ki, mivel világszerte nagyon kevés bányában találhatók meg. Így kimagaslóan értékes választássá válnak bármely ékszerkategóriához.

A zafír szintén ritka drágakő, amely a kék minden árnyalatát felöleli, tüzes, mély tónusúvá válik, hasonlóan a tengerek és óceánok mélységéhez. Keménységét tekintve a zafír közvetlenül a gyémánt után következik, ráadásul rendkívül ellenálló, ezáltal a generációkon át kitartó ékszerekhez kifejezetten alkalmas.

BREUNING FÜLBEVALÓ. 14 karátos fehér arany, london topáz és swiss topázzal.

Szintén nagyon népszerű a kék topáz, a gyémántok és a zafírok olcsóbb alternatívája, amely szintén többféle árnyalatban kapható, a halványkéktől a „London Blue”-ig, a sötétebb, ragyogóbb kék topázig, amely szintén a világ egyik kedvence a jelenlegi ékszerpiacon.

BREUNING GYŰRŰ. Bővebb információk a termékről itt.

Ha úgy döntött, hogy az óceán színét viselő ékszert választ magának, vagy egy különleges személynek, kínáltunkban biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

További csodás ékszerekért látogassak el webshopunkba. Nagyobb választékért jöjjenek el szalonjainkba, ahol várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, vásárlót.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down