2023.02.20.

AJÁNLÓ: LONGINES SPIRIT PRESTIGE EDITION

A nagy múltú svájci Longines a Spirit-kollekcióval tiszteleg a legendás úttörők előtt, akik a bizalmukat Longines órájukba vetették és véghez vitték a lehetetlent…

Amelia Earhart, Howard Hughes, Elinor Smith és Paul-Emile Victor, kivételes nők és férfiak, pilóták és felfedezők akik örökre beírták magukat a történelem könyvekbe. Mindannyian Longines időmérőket használtak akkoriban és ezekre az eszközökre támaszkodva értek el olyan rekordokat, amiket előttük még senki más. Az általuk használt korabeli Longines időmérők tulajdonságai, mint a túlméretezett korona amit repülős kesztyűben is stabilan lehet megfogni, a kontrasztos számok és a lumineszcens bevonattal ellátott mutatók, mind-mind visszaköszönnek a kollekció minden egyes darabjában, kiegészítve a 21.századi  precizitással és anyaghasználattal.

Az úttörő szellem az eljövendő generáció számára is tovább él. Múltat idéző karóra a Longines-tól. Egy világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint fém óracsattal készült. Idő és dátum funkcióval ellátott. Valamint a szett tartalma további két cserélhető óraszíj is.

A szerkezetről
A Longines Spirit kollekció darabjai is azt a megbízható és exkluzív L888.4-es számú kalibert kapták meg. Maga a szerkezet egy C.O.S.C. tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható svájci mechanikus automata szerkezet, amely nem mellesleg szilícium hajszálrugóval van szerelve. A kaliber 25.200 féllengésszámával biztosítja a modellnek a maga 72 órás járástartalékát.

A Spirit kollekcióval a svájci Longines-nak sikerült a történelemben fontos mérföldkőnek számító időmérőinek emléket állítania. Az itt látható karóra elérhető 40 mm-es és 42 mm-es változatban is, illetve egy ár-érték arányban remeklő változatban is: Longines Spirit Prestige Edition név alatt. További készleten lévő Longines Spirit modelleket itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down