2022.05.26.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX ELIROS DATE 40MM – 25TH ANNIVERSARY EDITION

Az 1996-ban bemutatott Eliros óracsalád negyed évszázada fontos részét képezi a svájci Maurice Lacroix márka portfóliójának. …

25 éves évfordulójuk alkalmával 4 új modellel kápráztatják el az óra szerető közönséget. Eliros kollekció letisztult, kiegyensúlyozott, jól kivitelezett család mely több, mint 50 elérhető modelljével bőven ad választási lehetőséget a válogatósabb emberek számára is.  Az idei évfordulós kék és fehér számlapos vátozatnál először kevernek hosszú indexeket, hosszúkás arab számokkal, mely mindegyik váltakozó színben jelenik meg így modern hangulatot kölcsönözve a modellnek. A mutatók ezüst tónusúak vagy kékek, a választott számlap színétől függően, és hozzájárulnak a modell lenyűgöző olvashatóságához. Az új modellek a Maurice Lacroix „Easy Strap Exchange” rendszerét is tartalmazza, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy szerszámok nélkül megváltoztassa Eliros-ának megjelenését. Maurice Lacroix történelmének e mérföldkőjének emlékére a hátlapot a „25. évfordulós kiadás” feliratot gravírozták.

Mindkét óra a milanese csat mellett, egy ajándék bőrszíjat is tartalmaz. Maurice Lacroix, aki az Eliros történelem ezen mérföldkövének kiemelésére törekszik, megkereste Adeline Zilioxot, francia divat designer-t, az ML Crew tagját. Adeline a Maurice Lacroix-val karöltve további 2 évfordulós limitált kiadású órával örvendeztetett meg bennünket. Mindkét 500 darabra korlátozott kiadású modell magán viseli a francia designer stílusjegyeit és a hátlapokra a „designed by Adeline Ziliox” felirat van vésve. Az itt bemutatott 4 új 25. évfordulóra megjelent Maurice Lacroix Eliros órából a fent említett kék és fehér számlapos változat elérhető szalonjainkban és megvásárolhatóak webshopunkban. További évfordulós modelleket egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.  Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down