2022.05.17.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE

Húsz évvel az első, retrográd kijelzőt bemutató Maurice Lacroix modell bevezetése után, a svájci órakészítők továbbra is a kortárs, elegáns órakészítés tökéletesítésén munkálkodnak a Jura fennsík lankái között, tisztelegve a tradíciók előtt. …

A komplexen megtervezett Moonphase Retrograde csodálatos bevezetést nyújt a komplikációk világába, ami egyébiránt a Masterpiece kollekció többi tagjára is igaz. Mit is takar a retrográd óra kifejezés? Ez egy olyan kijelző mód, ahol a mutató nem teljes kört, csak egy adott körívet jár be, majd mikor végére ért, visszaugrik az ív elejére, a kiindulópontba. Általában a hetek napjainak kijelzésére használják, de gyakorlatilag mindenféle funkció megjelenítésére alkalmas.

Bonyolultságát az adja, hogy a pontos kijelzés érdekében nagyon jó minőségű, nagy precizitással megmunkált szerkezetet igényel. A kortárs perspektíva és a Maurice Lacroix egyedi tervezői látásmódjának professzionális végeredménye ez a legújabb remekmű, mely újraértelmezi a hagyományos esztétikát. A 43 mm-es tok polírozott és metszett felületekből lett kialakítva, süllyesztett részekkel rendelkezik, ennek eredményeképpen egy karcsúbb profil jött létre. A számlapon újra visszatért a 90-es években használatos kis római számos kijelzés, mely jól harmonizál a Côtes de Genéve mintával kooperáló gyönyörű kék számlappal. A többféle mintázat és a textúrák keveredése ellenére is kellemes megjelenést és jó leolvashatóságot biztosít a viselője számára. A Maurice Lacroix mindig is kedvelte a számlapon megjelenő aszimmetrikus elrendezést, viszont itt ennél a modellnél visszatértek a klasszikus szimmetrikus elrendezéshez. Különleges megjelenésű Maurice Lacroix óra, a prémium Masterpiece családból. Kék számlapos, holdfázis kijelzős, retrográd óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, zafírkristály óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült. ML292-es manufaktúra szerkezettel szerelt 28.800-as lengésszámú, 36 köves, 36 órás járástartalékú MP6608-SS001-410-1 referenciaszámú modell szofisztikált megjelenésével és kifinomult specifikációjával a formatervezés, az érték és a kortárs stílus keveréke. Az itt látható Maurice Lacroix Masterpiece Moonphase Retrograde  óra megvásárolható a budapesti Aréna Mall-ban található üzletünkben és elérhető webshopunkban.  További készleten lévő Maurice Lacroix órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down