2021.09.03.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER EDITION ASTROSCOPE SCHWARZ – ORANGE LIMITED EDITION

Az asztronómiával kapcsolatos órák egészen új keletűek az egymutatós mechanikus óráiról elhíresült német MeisterSinger óragyártó kollekciójában. …

A 2018-ban bemutatott MeisterSinger Lunascope volt az első csillagászattal kapcsolatos időmérője, mely igen jó kritikát kapott, mind a sajtótól, mind az ügyfelektől. Ezen sikeren felbuzdulva, 2020-ban bemutatásra került a második asztronómiával kapcsolatos óracsaládjuk is, mely a MeisterSinger Astroscope nevet kapta a keresztségben.

A MeisterSinger mindig érdekes új módszereket talál az idő bemutatására, és ezúttal egészen az ókorig nyúltak vissza. A számlapon láthatjuk a napok nevét, kombinálva azokkal az égitestekkel, amelyekről a legtöbb nyugat-európai nyelvben elnevezték őket: Hétfő-Hold ☽, Kedd-Mars ♂, Szerda-Merkúr ☿, Csütörtök-Jupiter ♃,  Péntek-Vénusz ♀, Szombat-Szaturnusz ♄,  Vasárnap-Nap ☉. A hét napjai nem lineárisan vagy radiálisan jelennek meg, hanem előre-hátra vándorolnak egy olyan csillagképben, amely csak tíz-tizenkét évente fordul elő az északi félteke éjszakai égboltján. Ez természetesen megismétlődik 2020 júliusában, mivel a hétköznapokat képviselő összes égitest egyszerre lesz látható ott, értelemszerűen a Nap kivételével. A fehér pont a számlapon jelzi a hét napját.  A valóságban a mechanika nem ugrál előre-hátra. A Számlap alatt egy nagy hétköznapi tárcsa számos fehér ponttal halad egy lépéssel tovább egyik napról a másikra, mindig kör alakban haladva, ugyanúgy, ahogyan az égitestek is.

A MeisterSinger órák mindig egy bizonyos instrumentális hangulattal rendelkeznek, mely ennél a kollekciónál is visszaköszön. Az asztrónomia jegyekkel teletűzdelt számlap, a német tervezésnek köszönhetően letisztult és könnyen leolvasható. A RedDot díjat és a German Design díjat is bezsebelő Astroscope most egy fekete-narancs színvilágú 100 darabra limitált kiadással jelent meg. Ez az egyedi leolvashatóságot biztosító, sötét számlapos, svájci, automata szerkezettel szerelt egymutatós MeisterSinger Astroscope Schwarz – Orange Limited Edition óra mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült, elérhető üzleteinkben és megvásárolható webshopunkban. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Látogasson meg bennünket és legyen egy precíz, német MeisterSinger óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel szalonjainkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down