2021.10.17.

AJÁNLÓ: RADO TRUE SECRET UNISEX

A Rado által fejlesztett prémium anyagok felhasználásával készült True család elegáns formavilága könnyen elvarázsolja a márka szerelmeseit…

A plazma kerámia és/vagy high-tech kerámia felhasználásával készült órák szépségükön kívül a tartósságot is szimbolizálják. Elegáns vonalvezetésű, tartós anyagok felhasználásával készült, gyémántokkal díszített, szkeletált, zöld számlapos, megbízható, svájci 80 órás járástartalékú automata szerkezettel szerelt unisex Rado óra, mely  plasma high-tech kerámia óratokkal, karcálló, tükröződésmentes, zafírkristály óra üveggel, valamint plasma high-tech kerámia óracsattal és titánium zárszerkezettel készült.

A plasma high-tech kerámia a modern alkímia gyümölcse. A Rado által használt úttörő folyamatban a plasma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 ° C-on aktivált gázok a kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítják át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét. Az itt látható Rado True Secret Unisex óra elérhető szalonjainkban és megvásárolható weboldalunkon keresztül. további készleten lévő Rado True órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down