2023.05.05.

AJÁNLÓ: TISSOT SEASTAR 1000 40MM

Itt az idő merülni…
A Tissot nagy örömmel mutatta be nemrégiben a stílusos Seastar 1000 sportóra kollekció új, 40 mm-es változatát. A modellcsalád tökéletesen illeszkedik a Seastar 1000, már kapható 36 mm-es és 45,5 mm-es változatai közé. Ezt a rendkívül sokoldalú tokméretet olyan férfiak és nők számára tervezték, akik egy sportosan elegáns, mégis merész órát keresnek, mely nappal és este egyaránt viselhető, ugyanakkor kivételes műszaki teljesítményt ígér.

A meglévő 36 mm és 45,5 mm átmérőjű modellekhez hasonlóan ezeknek az új óráknak a neve is az 1000 ft(feet), vagyis 30 bar nyomásig tanúsított vízállóságukról származik. Ez nem  mellesleg 300 méternek felel meg a gyakorlatban. Tősgyökeres búváróraként természetesen elengedhetetlen tulajdonsága a csak és kizárólag egy irányba forgatható lünetta, amely lehetővé teszi a megbízható időmérést víz alatt is.

A nappal és éj árnyai
Az új Seastar 1000 Quartz 40 mm három színváltozatban kapható. Először is, egy új, mégis meggyőzően időtlen kombinációban: a fekete lakkozott számlap és a fekete kerámia lünetta, világos fehér indexekkel kiváló választás annak, aki szeret a “biztost” választani. Természetesen az óra megjelenése (akár csak nyárra) feldobható egy, a színpaletta élénk színeiben tündöklő kaucsukszíj által is... A második lehetőségünk egy mélykék lakkozott számlapú és kék kerámia lünettával szerelt változatban rejlik (fehér jelölésekkel ellátva), mely színét az óceán ihlette és végtelenül jól mutat mind a tengerparton, mind egy formálisabb esemény alkalmából. Végül, de nem utolsó sorban pedig kapunk egy előkelő változatot is fekete lakkozott számlappal és fekete kerámia lünettával, arany jelöléssekkel ellátva, mely ideális óra lehet azok számára, akik kedvelik, ha órájukban van egy kis különlegesség és az arany szín olykor-olykor visszaköszön benne. Egyébiránt a kék, a fekete és a feekete-arany változatot a 2022 nyarán bevezetett 36 mm-es tokméretben is megjelenik.

Minden színt úgy választottak ki és finomítottak, hogy kivételes tisztasággal és kifinomultsággal ragadja meg az embert. Az órák mutatói, valamint az indexek Super-LumiNova® bevonata még gyenge fényviszonyok között is javítja az olvashatóságot. Ez a kifinomultság folytatódik a tokkal és a beépített háromszemes rozsdamentes acél szíjjal, melynek csiszolt és polírozott felületei egymást váltva jelennek meg a kontraszt és textúra fokozása érdekében. A fekete-arany változatot pedig egy hozzá illő fekete gumiszíjjal kínálják.

Változatosság
A Seastar 1000 Quartz 40 mm minden modellje a Tissot egyszerű gyorscserélő rendszerével (easy-change-system) van ellátva. A tulajdonosok a Tissot különböző, egymáshoz illő szíjai közül választhatnak, hogy órájukat hangulatukhoz vagy az alkalomhoz illően igazítsák. A szíjakat nagyon könnyen ki- és be lehet csíptetni az otthon kényelméből, így nincs szükség órásnál tett látogatásra vagy további szerszámokra. Ez a rugalmas és rendkívül kényelmes óratervezési megközelítés központi szerepet játszik a sokoldalúság biztosításában. Ez az egyik oka annak is, hogy a vásárlók, akik olyan stílusos órákat keresnek, amelyeket éjjel-nappal hordhatnak és bárhová magukkal vihetnek, gyakran visszatérnek a Tissot márkához.

Hogy időben érkezzen…
A Seastar 1000 Quartz 40 mm-es kollekciót egy kiváló minőségű, svájci gyártmányú kvarc szerkezet hajtja, amely kivételes pontossággal és megbízhatósággal biztosítja az idő- és dátumfunkciókat. Ha pedig eljön az elemcsere ideje, csak rá kell néznie a Tissot EOL (End-of-Life) jelzőre, amely minden modellhez jár. Ez jelzi, hogy az elemet ki kell cserélni, mert már majdnem lemerült.

A “Techelegancia”
A Seastar 1000 Quartz 40 mm-es modell az első pillantástól a mindennapi használatig a stílust, a teljesítményt és a sokoldalúságot képviseli. Minden modell az elegancia és a technológia harmonikus kombinációjaként győz meg, amely egyesíti a svájci óragyártás magas szaktudását és az örökérvényű dizájnt.

Az említett modelleket ide kattintva megtalálja Webáruházunkban. További készleten lévő TISSOT karórákat itt talál.

Márkatörténet
A
Tissot óragyárat 1853-ban alapította Charles-Felicien Tissot és fia Charles-Emile Tissot a Jura hegységben fekvő Le Locle-ban. Jelenleg a világ óragyártásának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Számos világújdonság fűződik a Tissot nevéhez: többek között az első anti-mágneses, az első műanyag óra az IDEA 2001, az első kőből készült „Rock Watch”, az első fából készült óra „Wood Watch”, napjaink világújdonsága a T-touch, mely érintőképernyővel tud funkciókat váltani.
A Tissot óragyár 1985 óta a svájci Swatch Group tagja és mára több mint 140 országban vannak jelen. A Swatch Group-al egy erős csoportosulás jött létre, melyben a Rado, Longines, Certina, Omega, Swatch, CK márkákkal karöltve a Tissot is megmaradt a vezető középkategóriás svájci órák között.
A Tissot filozófiája, olyan órákat készíteni a széles vásárlóközönség számára, mely mind formailag mind technikailag megfelel a kor követelményének.
Minden Tissot órára jellemző tulajdonság: svájci szerkezettel készül, minimum 30 m-ig vízálló, karcálló zafír üveg, nemes acél óratok és óracsat
Napjainkban hivatalos időmérője a motorsport, kerékpár, jégkorong és vívás világbajnoki küzdelmeinek, továbbá szponzorálja a Tour de France, Tour de Suisse eseményeket, de támogatója volt az Ázsiai Játékoknak és az Olimpiának is. Több olyan sporteseményen is jelen volt az elmúlt száz évben, mely a Tissot hírnevét öregbítette: Monte Carlo Rally, Forma1, Davis Kupa, Downhill Síverseny…stb.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down