2022.05.11.

AJÁNLÓ: TISSOT T-RACE CYCLING GIRO D’ITALIA 2022 SPECIAL EDITION

A Tissot filozófiája, olyan órákat készíteni a széles vásárlóközönség számára, mely mind formailag mind technikailag megfelel a kor követelményének. …

Történelmi rajt Budapesten, brutális emelkedők az Alpokon keresztül, és kegyetlen küzdelem a veronai Maglia Rose-al a célba érkezésért… az idei Giro világszerte inspirálja az embereket. A Tissot T-Race Cycling 2022 Giro d “Italia Special Edition a tökéletes óra számukra, amely a svájci precizitást és megbízhatóságot ötvözi a versenykerékpárok által inspirált klasszikus dizájnnal. A verseny logója a tok hátlapjára gravírozva, valamint az ikonikus rózsaszín díszítés a másodpercmutatókon és a koronán, ennek az órának a viselése közelebb hozza Önt az olaszországi dicsőséghez.

Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható, svájci quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely carbon kompozit óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Az itt látható Tissot T-Race Cycling 2022 Giro d “Italia Special Edition óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down