2023.06.19.

AJÁNLÓ: Tissot T-Touch Connect Solar

A svájci székhelyű Tissot elkészítette legújabb T-Touch modelljét. A tradicionális alapokra építő, innovatív gyártó újra gondolta és tökéletesítette egyedülálló hibridjét.

A T-touch Connect Solar, mint neve is mutatja, napelemmel működik, a természetből nyert energiával látja el a modern napi igényeket, az elképzelhető legtöbb funkcióval társítva.

A Tissot saját fejlesztésű Sw-ALPS operációs rendszerével fut, de kompatibilis a legtöbb használt rendszerrel.
A funkciók ( több, mint 20) nagyja összekapcsolás nélkül is elérhető, mint az öröknaptár, visszaszámláló, második időzóna, riasztások, kronográf, iránytű, magasságmérő, stb.


Telefonnal párosítva jelzi az értesítéseket, üzeneteket, hívást vagy e-mailt.
Rendelkezik beépített aktivitáskövetővel, gyorsulásmérővel kombinálva.
Működik „figyelő” módban, viselője fizikai adatainak bevitele után, valamint csatlakoztatott módban a lépések számának, a megtett távolságoknak és az elhasznált energiának rögzítésére is képes.
Fontos, hogy nem információt gyűjt, az összes adat szigorúan bizalmas és kizárólag a tulajdonos számára elérhető.
100 m-es vízállósággal, ultra könnyű titánium tokkal, kerámia lünettával, fekete vagy rose gold PVD változatban is kapható.

Strapabíró, praktikus és modern óra, amely nem vetekszik társaival, egyszerűen kiemelkedik a sorból tudásával és egyediségével. Egy sportosan elegáns darab, mely tudásának és kialakításának köszönhetően sokáig hű társunk lesz.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down