2022.12.09.

AJÁNLÓ: ZANCAN FÉRFI GYŰRŰK

A Zancan ékszerek, nem csak egyszerű ékszerek, hanem műalkotások azoknak, akik tudják hogyan kell értékelni, megérteni, szeretni, a magukévá tenni. Az ember azért hordja, mert már a látvány is örömet okoz.

A Zancan ékszerek gyártása középpontjában egy jól körülhatárolt ciklus áll, amelyen belül a termékeket folyamatosan ellenőrzik és csak a minőség biztosítása után hagyhatják el a céget.

Az műalkotásokban rejlő kivételes minőség titka, a szakértők szenvedélye a legapróbb részletekre való odafigyeléssel.

Kézzel készültek, autentikus színekkel és egyedi formákkal tűnnek ki az átlagos ékszerek közül.

                                                 

Ennek az egyedi férfi pecsétgyűrűnek anyaga 18 karátos fehérarany és rozéarany kombinációja, belső részén is igényesen kidolgozott áttört rozéarany betétrésszel.

Ezúttal sem maradhattak el a drágakövek, mint díszítési elem. Összesen 0,32ct fekete gyémánt, a középen pedig 4db zafír, melynek össztömege 1,60ct teszik teljessé, különlegessé és ellenállhatatlanná. A gyűrű súlya: 19,4 gr.

                                                           

Markáns, látványos, így hát nem nehéz észrevenni. Óhatatlanul megakad az ember szeme egy-egy ilyen különlegességen, mint például a Zancan pecsétgyűrűk egyik legszebb modelljén.

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel budapesti szalonunkban, ahol további igényes Zancan férfi ékszerek közül válogathatnak.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down