2022.10.28.

AJÁNLÓ: ZANCAN

“Magas színvonalú ékszertermék eléréséhez kreativitás, elhivatottság és rendkívül speciálisformák szükségesek.” Roberto Zancan

Zancan ékszermárkának több olyan kollekciója van melyben eléri művészi érzékének csúcsát. Páratlan alkotások 18 karátos aranyból, gyémántokkal és drágakövekkel díszítve, kézműves mesterek által, összetett feldolgozási technikák segítségével. Gondos odafigyelés a részletekre a páratlan szépségű ékszerekért.

Itt rögtön megragadjuk az alkalmat, hogy a fentiekre vonatkozóan bemutassunk Önöknek egy igazán különleges nyakláncot medállal, a prémiumkollekció egyik közkedvelt modelljét.

Anyagát tekintve 18 karátos fehéraranyból készült, rozé arannyal kombinálva. A nyaklánc három, illetve egy karika egymásba fonódó váltakozásával készült, mely díszítésképp rozé arany karabiner zárszerkezetet kapott.

A medál összeállítása, kidolgozása sem hazudtolja meg a tervezők és ötvösmesterek hozzáértését.Egy ilyen ékszer páratlan megjelenést és stílus biztosít. Divatos, ugyanakkor időtálló és értékálló. Az iránytű, mint szimbólum kizárólag pozitív jelentéssel bír.

 

Ez az igen markáns iránytűt ábrázoló medál, természetesen égtáj jelölésekkel ellátott. Közepén, a csillagrészen 0,69 ct W/SI briliáns csillog. Szélén, körös-körül 36 db fekete gyémánt teszi még látványosabbá és értékesebbé, melynek össztömege 4,90 ct.

További Zancan férfiékszerek megtekinthetőek a budapesti, illetve a szegedi szalonunkban.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down