2021.10.09.

AJÁNLÓ: ZEPPELIN ATLANTIC AUTOMATIC POWER RESERVE

A Zeppelin léghajókhoz hasonlóan a kollekció órái műszaki kifinomultságukkal és időtlen szépségükkel varázsolják el a nagyérdeműt. …

A Zeppelin órák kifinomult, jellegzetes megjelenést kínálnak, kiváló ár-érték arány és magas termékminőség mellett. A gyönyörű külsőhöz, megbízható belső tartozik.

Modellcsaládtól függően, mind a Seiko, mind a Citizen, illetve svájci részről a Ronda és az ETA szállít szerkezeteket ezekhez a csodás időmérőkhöz. Klasszikus, elegáns vonalvezetésű Zeppelin időmérő az Atlantic kollekcióból. Idő, dátum és járástartalék kijelző funkcióval ellátott, megbízható japán automata szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, keményített ásványi óraüveggel, valamint bőrszíjjal készült. Az itt látható Zeppelin Atlantic Automatic Power Reserve karóra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Zeppelin órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down