Karikagyűrűk - mintakollekció alapján - szerteágazó típusai találhatóak meg szegedi üzletünkben. Német és magyar gyártmányú termékek széles választékát forgalmazzuk különböző árszegmensekben.

Több ezer modellt nézhet meg a Breuning ékszergyártó partnerünk oldalán, melyeket kedvére módosíthat és a kiválasztott kedvenceket el is küldheti részünkre. A kívánt karikagyűrűknél a mindenkori érvényes Euros árakat láthatja.

Breuning karikagyűrűk

Még nem tudja, hogy mi állna jól mindkettőjüknek és mennyibe kerülne? Mi segítünk Önnek az optimális típus megtalálásában, mind színben, szélességben, felületi kiképzésben, akár teljesen egyedi gyűrűk kialakításával.

Szánjon rá elég időt, hogy karikagyűrűjét egy életen át örömmel hordhassa! Bejelentkezhet és időpontot foglalhat: 62/424-291 vagy 30/648-5508 telefonszámon.

Egy pár karikagyűrűt átlagosan 8-10 gr-ból készítünk el, mely már megfelelő mennyiségű aranyat tartalmaz a mindennapi viselés igénybevételével számolva.

A női karikagyűrűben megjelennek a kövek, melyek lehetnek gyémántok, valódi drágakövek és olcsóbb cirkónia kövek.

Még nagyobb kérdés, hogy lánykérésre milyen gyűrűt válasszon az ifjú ember? Mit szokás? Mi állna jól a leendő arának? A válaszunk erre: a szoliter gyűrű, mely egy örök fazon, legyen az karmos vagy zárt foglalatú kővel. Nem fog kimenni a divatból és ha gyémánttal választjuk, akkor az örökkévalóságot is szimbolizáljuk vele, hiszen a gyémánt maradandó. Nem kopik el, mert a legkeményebb anyag és a csillogása össze nem téveszthető más kővel.

Azonnal elvihető a kiválasztott típus, mely 14 vagy 18 karátos aranyból készült modelleket jelent. Óriási választékban találja meg nálunk a kisebb és nagyobb briliánsokkal foglalt szoliter gyűrűket.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.