2022.01.21.

AJÁNLÓ: DAVOSA TERNOS PROFESSIONAL MATT SUIT LIMITED EDITION AUTOMATIC

A DAVOSA Ternos Professional búváróra kialakítása, minősége és funkcionalitása miatt rövid idő alatt nagy rajongótáborra tett szert. …

A most kiadott 500 darabos Matt Suit limitáció jellemzője, hogy az óra minden részlete, a toktól kezdve a számlapon át a mutatókig finom szatén felületet kapott. A minőségi óragyártás elkötelezettjei és rajongói értékelik a tökéletes műhelyi kidolgozás, a svájci pontosság és modern dizájn kombinációját, mely alapeleme a klasszikus elveknek amit a Davosa mind a mai napig magáénak vall.

Professzionális minőségű automata búváróra a svájci Davosa manufaktúrától. Igényes kivitelezése, prémium anyaghasználata, jó ár-érték aránya miatt, tökéletes választás annak, aki egy strapabíró, életre szóló darabot keres. Karcálló matt kerámia lünettával rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemes acél óracsattal készült. Menetes koronazárral és héliumszeleppel szerelt modell. Az óra 500 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci automata szerkezettel készült. Az itt látható 500 darabra limitált Davosa Ternos Professional Matt Suit Limited Edition karóra  megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban.  További készleten lévő Davosa Ternos órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down