A TISSOT és a SPORT

A svájci Tissot kapcsolata a sporttal egészen az óragyár történelmének kezdetéig nyúlik vissza. A Tissot-nál nem egyszerűen szponzorai akartak lenni egy sporteseménynek, hanem része lenni a versenynek oly módon, amiben a legjobbak – ez az időmérés.

Amellett, hogy ez egy kézenfekvő, természetes módja a kommunikációnak, mellyel nagyon sok ember érhető el, egyúttal izgalmas, és érzelmes pillanatokat nyújt, ráadásul megteremti a lehetőséget a Tissot számára, hogy folyamatosan a technológiai fejlesztés csúcsán maradjon.

Mivel a sport fejlődik, így mi is – mondják Le Locle-ban, a svájci órakészítő szűkebb hazájában. A sportolók és edzőik az egyre jobb teljesítményre törekszenek, ahogyan a versenyek szervezői is az egyre precízebb méréseket igénylik. Ez pedig a Tissot mérnökeit is a folyamatos innovációra és a legjobb kiszolgálásra ösztönzik minden alkalommal, amikor belépnek az Arénába. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és a legmagasabb igényeknek is megfelelő precizitásnak, mára a Tissot számos sportesemény büszke és megbecsült hivatalos időmérő partnere a világban.„Tissot óráink a sport szellemiségét és érzelmeit közvetítik”

2019.03.08.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.