A látható erő

A MeisterSinger órák csak azt mutatják, ami igazán fontos. Ezért van csak egyetlen mutatójuk, amely az órát mutatja. Kivéve a Salthora modellek, melyeket percmutatóval szerelik.
Ezek az órák úgynevezett „jumping hour” azaz „ugró óra” kijelzővel vannak ellátva. Ez egy tárcsa, amely a számlapon ’12’ óránál található és minden 60. percben a következő órára ugrik.
A MeisterSinger mérnökei úgy döntöttek, hogy a Salthora ideális alap, hogy megalkossák az első „jumping hour” búvár órát.
A Salthora Meta X-t: robosztus, vízálló óratokban, forgatható lünettával. Az eredmény: Red Dot Dizájn díj!

A látható technológia.

A kifinomult technológia a Salthora órák sikerének fő oka, az új Salthora Meta X limitált kiadás ráadásul az átlátszó számlapnak köszönhetően nem csak az időt mutatja, hanem láthatóvá teszi a mechanizmust, ahogy a következő órára ugrik.

Albanu: Monaco-i kézműves manufaktúra

A MeisterSinger óragyárnál nagyra értékelik a különleges minőségű, egyedi megjelenésű termékeket és készítőit. Nagy örömmel működnek együtt az 1928-ban alapított Albanu céggel, mely karkötőket gyárt rendkívüli anyagokból. A MeisterSinger részére tengerész zsinórból készült egyedi Albanu karkötő egyszerre férfias és elegáns. Vízállóságának köszönhetően tökéletes viselet vitorlázáshoz.

A MeisterSinger Salthora X Transparent az Albanu karkötővel 150 darabos limitált példányban készült.

Egy megtalálható az Aréna Mall-ban lévő Babós Szalonban…az Öné!

2019.03.03.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.