A várva várt új kerámia lünettás HydroConquest család

A 2018-as BaselWorld órakiállításon beharangozott megújult automata HydroConquest család tagjai közül már most válogathat a szegedi és budapesti szalonunkban.

A karcálló kerámia lünettával szerelt három mutatós dátumkijelzős modellek 41mm-es és 43 mm-es méretben kaphatóak, így az is nyugodt szívvel viselhet egy strapabíró búvárórát aki vékonyabb csuklóval rendelkezik. Ezt az okos döntést már a Conquest család méretezésénél is tapasztalhattuk.

A kronográf modullal kiegészített változat jelenleg 41 mm-es tokmérettel elérhető. Természetesen a vízállóság tekintetében maradt a 300 méteres verzió koronazár kíséretében.

Az óravilágban elterjedt három közkedvelt számlap szín közül választhatunk: kék, szürke (antracit) és az örök klasszikus, elegáns fekete. A hagyományos HydroConquest órákkal ellentétben ezeknél a modelleknél alkalmazott szál húzott számlapon látványosabb a fénytörés, mint az elődöknél. Az új modellek másodperc indexei is jóval visszafogottabbak lettek, így egy letisztultabb, jobban olvasható számlapot kapunk. A jól bevált nemesacél csat mellett a számlaphoz és a lünettához illő kék, szürke (antracit) és fekete kaucsuk szíjjal is elérhetőek mind a három mutatós, mind a kronográfos változatok is.

A mechanizmusok tekintetében is újított a Longines cég. A három mutatós változatok megkapták az L888-as típus számú 21 köves 25.200-as lengésszámú 64 órás járástartalékú szerkezetet, míg a kronográfos változatokba 27 köves 28.800-as lengésszámú 54 órás járástartalékú L688-as kaliberek kerültek.

A weboldalunkon feltüntetett modellek megvásárolhatóak a szegedi és budapesti szalonunkban, a többi verziót egyedi rendelés keretében biztosítjuk kedves vevőink számára.

2019.04.22.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.