AJÁNLÓ: JUNGHANS MAX BILL QUARTZ

 

A Junghans óragyár, mint a német óragyártás fellegvára. Az elmúlt 150 évben bizonyította, hogy jogosan van jelen az óragyártásban. Hagyomány, innováció és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, megbízhatóság szinonimájává is vált. A német schrambergi gyárban precíziós fejlesztésekkel sikerült hű maradni filozófiájukhoz: „egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel”.

A német Junghans órakészítő vállalat és a múlt század egyik legkülönlegesebb ipari formatervezőjeként számontartott művész, Max Bill, 1961-től kezdve létrehozták az elmúlt évtizedek egyik legérdekesebb óragyűjteményét, ami mind a mai napig a német óragyártó egyik legkedveltebb óracsaládja.

Ikonikus, összetéveszthetetlen Max Bill formaterv. Örök klasszikus, világos számlapos quartz szerkezettel szerelt Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, hesalite óra üveggel és bőrszíjjal készült.

Az itt látható Junghans Max Bill Quartz karóra elérhető a budapesti Aréna Mall-ban található szalonunkban. További készleten lévő Junghans Max Bill órákat itt talál.

Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani.

2021.04.08.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.