ASTRON GPS SOLAR, TELJESÍTMÉNY, PONTOSSÁG, NOVAK DJOKOVIC

Kronográf, dual-time, world-time és nagyméretű dátumkijelző. Az Astron GPS Solar sorozat 4 újabb taggal bővült az intelligens órák iránti egyre nagyobb keresletet szolgálva. Az új modellt a 8X42 számú aktív GPS Solar kaliberrel szerelték, míg az óra megjelenése a lezseren elegáns Astron dizájn.

 

Az Astron alkalmi órája megérkezett.

Mint minden Astron GPS Solar kaliber az új 8X42 is egyetlen gombnyomással igazodik a helyi időhöz a világ bármely pontján, a működéséhez pedig a fény energiáját használja. Új elem a nagyméretű dátum és a ’6’ óránál elhelyezett dual-time kijelző. A kecsesebb mutatóknak és a finom dizájn változtatásoknak köszönhetően egy esti elegáns öltözékhez is tökéletes ’társa’ lehet egy nemzetközi utazás alkalmával.

Az Astron 8X42 kollekció 4 modellből – egy acél és három titánium – áll, de a felhasznált anyagoknak köszönhetően – mint kerámia bezel, zafírkristály óraüveg, szuper kemény ötvözetek – nagymértékben ellenállnak a karcoknak. Sőt az új felületkezelési technológiának köszönhetően rozé arany színben is elérhető, biztosítva, hogy az exkluzív külső megjelenés a lehető legtovább tartson.

 

 

 

Novak Djokovic Limitált Sorozat

Az új Astron sorozatot egy nagyon különleges limitált széria teszi teljessé, mely napjaink egyik legnagyobb sportteljesítménye előtt tiszteleg. 2016-ban a French Open megnyerésével a Seiko partnere Novak Djokovic csatlakozott ahhoz a szűk versenyzői körhöz, akik karrierjük során az összes Grand Slam versenyen győzni tudtak, teljesítve a karrier Grand Slam-et.  Mi a Seiko partnereként örömmel mutatjuk be az új modellt, mely Novak nevezetes teljesítményét ünnepli.

Az óra megjelenése kecses és kifinomult, ugyanakkor sportos, kifejezve Novak tenisz iránti szenvedélyét. A négy győztes helyszín – London, Melburne, New York, Párizs – városkódjait sárgával jelölték a lünettán. A szürke számlap diszkrét csíkjai a lenyírt füvet juttatják eszünkbe. A segédszámlapon feltüntetett ’tenisz pontok mint Love, 15, 30 és 40’ szellemes dizájn elemek. Az óra olyan tartós amilyen okos. A lünetta zirkonia kerámia ötvözet, míg a szilikon szíj erős és rugalmas; mindegy, hogy Novak utazik, edz vagy éppen pihen, az Ő új Astron órája vele van, biztosítva számára az extrém pontosságot – egy másodperc eltérés százezer évenként.

A hátlapon büszkén jelenik meg Novak aláírása, valamint az óra egyedi sorozatszáma.

Novak Djokovic Limitál sorozat SSE143

2017.10.21.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.