Ajánló: Certina DS Action Diver Automatic Titanium

 

A svájci Certina óragyártó Aqua kollekciójának rendkívül megbízható Action modelljei készen állnak bármilyen kalandra, amivel életünk során szembe találkozunk.

A már  bizonyított DS rendszerrel és 80 órás járástartalékú ETA bázisú automata szerkezettel rendelkező órák bőrbarát titánium óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint titánium óra csattal készülnek. Ezek a korona védővel és menetes koronazárral szerelt időmérők 300 méterig vízállóak, így tökéletes választásnak bizonyulnak úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is.

Megbízhatóság, pontosság, innováció: a Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést. A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat. A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra.

Az itt látható Certina DS Action Diver Titanium karóra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webshopunkban.

További készleten lévő Certina DS Action Diver órákat itt talál.

Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

 

2021.01.13.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.