Ajánló: Citizen Promaster Sky

A múlt század elején, egészen pontosan 1924-ben, a japán Shokosha Kutatóintézetben készített zsebórával indult útjára a CITIZEN sikertörténete. Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester az új órát a jól csengő CITIZEN névre keresztelte, melynek jelentése állampolgár volt. Mivel az óra a húszas évek derekán sokak számára csak egy elérhetetlen álomnak, luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt: “Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!”

Ez volt talán a legfontosabb mérföldkő a CITIZEN WATCH Co., Ltd. életében, hiszen ettől a ponttól számítjuk a társaság történetét.
A cég filozófiája azóta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” - polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé.

A Promaster család széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. A nagy nevű japán Citizen cég legkedveltebb és legtöbbet értékesített modell családjának új tagja megérkezett. Az idei év újdonsága a Promaster Sky kollekció darabja, mely formabontó, extravagáns kinézetével sok rajongót szerzett magának debütálása óta. Az extravagancián túl, meg van benne az a technikai tudás, ami miatt a Citizen cég ma a világ vezető óragyártói közé tartozik.

A 10 Bar-os vízállóságú, öröknaptáras,  idő és dátum funkcióval ellátott, 40 időzóna megjelenítésére alkalmas GPS jel vezérelt, 2 éves járástartalékkal bíró (power save üzemmódban mutatók leállításával 7 év járástartalékú!) fényenergiával (Eco-Drive) működő, japán quartz szerkezettel rendelkező sötét számlapos óra, nemesacél óratokkal, edzett  ásványi óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. 

Az itt látható Citizen Promaster Sky óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

 

Várjuk önöket szeretettel üzleteinkben.

 

Írta: Gyura Sándor

 

2020.07.28.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.