2021.09.01.

AJÁNLÓ: RADO HYPERCHROME MATCH POINT AUTOMATIC CHRONOGRAPH

A vintage Rado időmérők ihlették a 2012-ben bemutatott Hyperchrome családot, mely több, mint 70 különböző modelljével az egyik legnépszerűbb a svájci cég palettáján. …

A dinamikus, karcsú és sportos HyperChrome Chronograph úgy lett kialakítva, hogy ugyanolyan jól néz ki egy üzleti öltönyben, mint alkalmi ruhában vagy akár sportfelszerelésben. A HyperChrome Chronograph alkalmazkodik a kívánt öltözködési stílushoz.

A kimondottan teniszt kedvelők számára készült kronográf modullal ellátott, megbízható, precíz, svájci 42 órás járástartalékú automata szerkezettel szerelt Rado óra, mely high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint high-tech kerámia óracsattal és titánium zárszerkezettel készülnek. A Rado órák gyártásához mindig is csak a legjobb anyagokat engedélyezték. A keménység és a karcállóság önmagában nem elegendő: a tartósság és a viselő kényelme ugyanolyan fontos elvárás a cég számára.

Az ikonikus stílus és az anyag a Rado sarokkövei, ezek azok a fő szempontok ami miatt a svájci Rado márka órái szó szerint kiállják az idő próbáját. A High-Tech kerámia (HTC) természetes kristályszerkezete védelmet nyújt mindenféle kopás ellen, kivételes karcállósággal bíró nagy keménységű anyag, mely könnyű, antiallergén és ergonómiailag kényelmes viselet. A figyelemre méltó könnyűség mellett a kerámia szinte azonnal alkalmazkodik a testhőmérsékletéhez, így soha nem érzi túl melegnek vagy túl hidegnek a bőrén. Az itt látható Rado Hyperchrome Match Point Automatic Chronograph óra megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado Hyperchrome órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down