Ajánló: Seiko Presage Automatic Chronograph

 

A Seiko egy évszázadon keresztül fejlesztette és finomította a mechanikus órakészítés technológiáit. Ma mindez a tapasztalat egyesül egy új, kizárólag mechanikus modelleket felvonultató kollekcióban, melyet a Presage névre kereszteltek.

A töretlen japán sikert követően a kollekció immáron a nemzetközi hírnév irányába tör, központi helyet elfoglalva a Seiko mechanikus kollekciói között. A Seiko Presage kollekciója a tradicionális technológiák tiszteletére épülve jelent meg, és megjelenése óta minden darabja kifejezi a maga módján az ősi japán technológiák iránti odaadását.

Elegáns vonalvezetésű, örök klasszikus darab a nagy múltú japán Seiko cég kínálatából. Kortalan megjelenésű, idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőrszíjjal készült. A nem kevesebb 311 darab alkatrészből álló, 45 órás járástartalékkal bíró 8R48-as japán mechanikus szerkezettel ellátott Seiko Presage karóra megvásárolható a budapesti szalonunkban.

További készleten lévő Seiko Presage modelleket itt talál.

Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére.

Várjuk szeretettel üzleteinkben.

2021.01.12.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.