CITIZEN ÚJDONSÁG

Speciális anyaghasználat, GPS jel pontosítású, Eco-Drive óraszerkezet, ízlesesés külső és kényelmes viselhetőség jellemzi a 2015 tavaszán bemutatott új Promaster Sky Satellite Wave modellt.

Atompontos működés
Az óra a Föld körül keringő műholdak atomóráihoz képes pontosítani magát. Így mindig az "atompontos" időt mutatja. Ezt pontosító folyamatot optimális esetben 3 másodperc alatt elvégzi az óra. Az időzónát is képes meghatározni az óra a GPS jelek alapján, így azt is magától beállítja. A GPS jelvétel optimális esetben 30 másodperc alatt lezajlik, így a Föld bármely pontján, akár egy sivatag, akár az óceánok közepén tartózkodik, az óra veszi a műholdak jelét és hozzájut az atompontos időhöz.

Eco-Drive szerkezet - környezetbarát módon a fényenergia működteti
Az óra fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 5 évig működik, akár korom sötétben is.

Töltöttségi szint megjelenítés
Az óra megjeleníti a működését biztosító kondenzátor töltöttségi szintjét.

Super Titánium tokozás ( Ti+IP )
Az óra tartós bőrbarát, anti-allergén titánium tokozású. Fémérzékenyek is viselhetik. 40%-kal könnyebb az acélnál. Sőt a speciális IP technológiának köszönhetően felülete 5-ször keményebb az acélnál ( 1200 a keménység értéke a Vickers skálán).

Zafír kristályüveg tükröződés mentesített bevonattal
Fokozottan karcálló zafír kristályüveg. Napi használatban sokkal kevésbé karcolódik, mint a kristályüveg. Felületét a jobb leolvashatóság érdekében tükröződés mentesítő bevonattal látták el.

Világidő
Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.

Teljesen automatikus naptár
Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.

Napi ébresztés
Az óra minden nap a beállított ébresztési időpont elérésekor jelez.

1/20 stopper
A mérési egység 1/20 másodperc, a maximális mérési idő 24 óra.

10 BAR nyomásig fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vizisportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Referencia szám: CC9015-54E

2016.10.05.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.