Orosz színésznő csillag a Rado új nagykövete. A Rado és Yulia Peresild.

Yulia 2003-ban mutatkozott be a filmvásznon és azóta már több mint 50 sikeres filmben játszott. A fiatal színésznő számos elismerésben részesült, megkapta az orosz színész akadémia legmagasabb kitüntetését (2013), a pekingi Film Fesztivál legjobb színésznője (2015), és a Golden Eagle legjobb női színésze díját (2016). Yulia filmes szerepei mellett rendszeresen játszik főszerepeket az Orosz Nemzeti Színházban valamint, a Moszkvai Dráma Színházban is.

Napközben Yulia a Rado Ceramica fekete vagy fehér high – tech kerámiából készült változatát viseli csuklóján. Tökéletes párost alkotnak: egy modern márka kifinomult időmérője és a csillogó művésznő. Alkalmi viseletre a plasma high – tech kerámiából készült HyperChrome csillogó, 66 darab gyémánttal díszített modelljére esett választása.

Matthias Breschan a Rado elnöke szerint: „ Yulia egy igazi tehetség, akinek személyes kisugárzása és művészete tökéletesen illik márkánkhoz. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Rado Ceramica és HyperChrome ékesíti csuklóját ebben az évben.”

Yulia gondolatai a kapcsolatról:” Nemrégiben egy közeli barátomnak kerestem órát ajándékba. Amikor felpróbáltam egy Radot, azonnal megragadott harmóniája, ahogy körül ölelte a csuklóm. Nem sokkal később a Rado felkért, hogy legyek a márka nagykövete. Rendkívül hízelgő érzés, hogy a Rado szellemisége és filozófiája ennyire közel áll hozzám. Különleges minimalizmus – ez az én stílusom, ez az én történetem és az én órám.”

2017.02.21.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.