RADO DIAMASTER GRAND SECOND

Klasszikus Urak modern időmérője.

Jó hír az egyedi megjelenésű órák rajongóinak – a Rado DiaMaster Grand Second óracsalád két újabb modellel bővült. 

A Rado DiaMaster Grand Second modelljét aszimmetrikus számlapja teszi összetéveszthetetlenné, ugyanis két különálló számlapot kapott. Az egyik az órát és a percet, a másik a másodpercet mutatja. A különleges elrendezés egyedi szerkezetet kívánt, ezt egy megbízható ETA „szív” biztosítja. E mellett kifinomult részletek teszik különlegessé ezeket az órákat: az applikált római számok vagy a napsugaras motívumok a rendkívül igényes szürkés barna vagy mélykék számlapokon. A 43 mm átmérőjű Grand Second modellek a számlappal színben harmonizáló barna vagy fekete bőrszíjjal kaphatóak.

A komfortos idő.

A Rado DiaMaster Grand Second órák is a Rado óragyár névjegyévé vált csúcstechnológiás anyagok egyikéből - plazma high – tech kerámiából készülnek. Ez az anyag 25%-kal könnyebb és ötször keményebb az acélnál. A titánium hátlap és csatzár szintén a kényelmes viseletet szolgálja. Mindezen anyagoknak köszönhetően óráik teljesen hypoallergének és tökéletesen komfortos viseletet biztosítanak.

A Rado DiaMaster Grand Second kifinomult és megbízható; ideális időmérője uraknak és hölgyeknek egyaránt, akik egy határozott megjelenésű, modern időmérő társat keresnek.

A karcálló órák sikertörténete a svájci Legnauban íródik. Ott ahol a kezdetektől hűek maradtak márkájuk úttörő szellemiségéhez, és filozófiájához: „amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani”…és meg is valósítják!

2017.01.21.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.