Számíthatsz RÁ! CERTINA DS

A svájci óragyár filozófiája egyértelmű alapítása óta. Svájci minőség igazán sportos szellemiséggel 1888. óta. Ennek megfelelően a Certina egy piacvezető svájci márka, melynek sportórái nem csak megjelenésükben, hanem minőségüket tekintve is kompromisszum mentesek.

Megbízhatóság, pontosság, innováció: a Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést. A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat. A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra.

Annak érdekében, hogy ezeknek a követelményeknek megfeleljenek nagyon szigorú minőségi ellenőrzésnek vetnek alá minden egyes Certina órát. Ennek a kompromisszumok nélküli hozzáállásnak köszönhető, hogy a Certina óragyár teljes kollekciója megfelel az általa kifejlesztett DS (Double Security) rendszernek egyúttal büszke és hiteles képviselője a „swiss made” hagyományoknak.

A DS órák az alábbi kritériumoknak felelnek meg:

  • karcálló zafírkristály óraüveg
  • robosztus, külső erőhatásoknak fokozottan ellenálló óratok
  • minimum 100 méteres vízállóság
  • megerősített tömítések a koronánál valamint az állító tengelyen

 

 

2019.03.22.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.