2021.10.26.

LONGINES CONQUEST V.H.P. 20%-OS ENGEDMÉNNYEL NOVEMBER 14-IG

A 2018-ban megjelent Longines Conquest V.H.P. igazi kuriózum a kvarc szerkezetes órák világában. Az elmúlt 3 évben a svájci cég jelentősen kibővítette a kollekcióját, melynek impozáns darabjait a Babós Óra-Ékszer Szalon jóvoltából egy egyedi promóció keretében most a készlet erejéig 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg webshopunkban és szalonjaikban 2021. november 14-ig. …

Az óra amely pontosság terén nem ismer kompromisszumot. Tökéletes választás a mindennapokra ez a Longines által fejlesztett nagy pontosságú öröknaptáras kvarcóra. A sportosan elegáns órái elérhetőek jelenleg fémcsatos, kaucsuk és bőr óraszíjjal ellátott változatban is.

A V.H.P (Very High Precision) ahogy a neve is sugallja a pontosságával fogja elvarázsolni a viselőjét. Évi +/- 5 másodperc megengedett járáseltéréssel egy nagyon precíz kvarc szerkezetet sikerült a Longines mérnökeinek létrehozni.

Ehhez párosul az úgynevezett GPD (Gear Position Detection) egység, ami a mutatók pillanatnyi állását hivatott figyelni és korrigálni léptetőmotorok segítségével, amennyiben mágneses tér, külső behatás, ütődés, rázkódás következtében a mutatók elmozdulnának abból a pozícióból, ahol éppen lenniük kellene.

Az itt látható jelenleg akciós modellek elérhetőek az üzleteinkben és megvásárolhatóak webáruházunkban a készlet erejéig. Látogassa meg szalonjainkat és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

2021. november 14-ig tartó, limitált 20%-os kedvezményünk a készleten lévő Longines Conquest V.H.P. modellekre vonatkozik.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down