2024.03.28.

ORIS – ProPilot X Kermit Edition

EZÚTTAL (NEM ANNYIRA) KOMOLY A DOLOG…

A mechanikus óragyártás egy komoly szakma, és az Oris ezt valóban nagyon komolyan veszi. De a ProPilot X Kermit Edition segítségével, amely az Oris x Disney’s The Muppets együttműködés része, cáfolja ezt a nagymúltú márka.

Kétségtelen, hogy az évek során rengeteg sajtóközleményt adott ki az Oris arról, hogy mióta gyárt mechanikus órákat (120 éve), hány kalibert hozott létre ez idő alatt (több mint 280-at), hogyan halad a jelenlegi szerkezetkészítési programjuk (10 új kaliber 10 év alatt) és hány ’Change for the Better’ együttműködésük volt (megszámolni is nehéz).

Ezek a dolgok mind fontosak. És elég komolyak is. Útközben igyekeztek sokat beszélni arról is, hogy mi az inspiráció; miért készítik azokat az órákat, amelyeket készítenek. A válasz mindig ugyanaz: az inspirálja őket, amit a mechanika örömének neveznek („Joy of Mechanics”). Minden Oris óra első funkciója, a legtisztább értelemben az, hogy örömet szerezzen, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára. Ez az. Ha egy Oris óra képes valakinek jobbá tenni a napját, akkor elvégezték a munkájukat. És Kermit, a béka is!

Egy ideje már próbálják megtalálni ennek végső kifejeződését, és olyan órát készíteni, amely csupa öröm. Majd rájöttek, hogy a siker kulcsa egész egyszerű; együttműködés a világ legegyszerűbb fickójával: Kermit-tel, a békával a Muppet Show-ból. Kermit szerepe a szórakoztatás, hogy mosolyt csaljon az arcunkra. Generációk óta ezt teszi. Miért ne készülhetne vele egy vidám karóra? Kiderült, hogy semmi akadály. Örömmel, fülig érő vigyorral és büszkén mutatkozik be a ProPilot X Kermit Edition.

A modell az Oris 39 mm-es titánium ProPilot X Calibre 400 óráján alapul, csakhogy élénk zöld számlapja van -és van egy csavar… Minden hónap első napján a 6 óránál lévő dátumablakot egy Kermit-béka emoji tölti ki. A “Kermit-nap” arról szól, hogy ne vegyük túl komolyan az életet. Szórakozzunk egy kicsit. Mi komolyan komolytalanok vagyunk.

CALIBRE 400

A ProPilot X Kermit Edition órában az in-house Calibre 400-as ketyeg. Ez az automata szerkezet ötnapos járástartalékkal, nagy pontossággal, megnövelt antimágneses tulajdonságokkal és kiváló megbízhatósággal rendelkezik. 10 éves szervizintervallummal és 10 év garanciával rendelkezik. Ez az ‘Új Standard’ az óragyártásban.

Fedezze fel Ön is a Kermit Editon-t itt!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down