Rólunk

Cégünk egy harmadik generációs, órás-ékszerész családi vállalkozás, melyet immár több mint 110 évvel ezelőtt, 1902-ben alapított nagyapám, Babós Árpád.

Ismert szegedi mesteremberként az órák és ékszerek értékesítésénél, javításánál, illetve készítésénél kezdetektől fogva a megalkuvás nélküli minőségre helyezte a hangsúlyt. A történelmi viharok ellenére - háborúk, államosítás - vállalkozásunk szünet nélkül prosperált, mindvégig családunk irányítása alatt.

A politikai és gazdasági fordulat után nyílt lehetőségünk közvetlen kereskedelmi együttműködésre világviszonylatban is elismert svájci óragyárakkal, illetve számos német és olasz ékszerkészítő manufaktúrával. Ehhez nélkülözhetetlen referenciát jelentett édesapám Babós Sándor ekkor már több mint negyven éves, megbecsült szakmai múltja.

Vállalkozásunk irányítását 1994-ben, változatlan szemlélet mellett vettem át. 2004-ben valóra váltottuk régi tervünket, Szeged-belvárosi, patinás üzletünket jelentősen kibővítettük, ami ezzel egy időben átesett egy teljes felújításon is, így megfelelve vásárlóink legmagasabb igényeinek.

Következő állomásként 2007-ben megnyitottuk új óraszalonunkat Budapesten, ahol klasszikus márkáink a legmodernebb környezetben kaptak helyet.

Nem csak értékesítjük az órákat, hanem saját szakszervizünkben megoldjuk az esetleges garanciaidőn belüli és azon túli javításokat is.

Várom megtisztelő személyes látogatását üzleteinkben!
Babós Gábor
Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down