Szűrő

Ár

Minimum ár Ft

Maximum ár Ft

Nem

Működési elv

Óratok

Óratok formája

Szíj/csat

Számlap szine

Vízállóság

Különleges tulajdonságok

Bering férfi és női órák a 110 éves Babós Óraszalon webshopjában.

Rendelje meg gyönyörű Bering karóráját a Babós Óraszalon kínálatából! Különlegesen kemény, időtálló anyaghasználat, párosulva a letisztult skandináv dizájnnal.

1
1

Az óra, amely nem csak az idő múlását mutatja, de letisztult formavilágával és tartósságával fel is veszi a harcot az idő múlásával szemben.

Ha Vitus Bering közel 280 évvel ezelőtt (1728-ban) nem fedezi fel a nevéről elkeresztelt, Ázsiát Alaszkától elválasztó szorost, akkor a térség meghódítása is a későbbi időkre tolódott volna. Ez esetben pedig a kalandvágyó üzletember, René Kerskoy sem biztos, hogy a térségben landolt volna ejtőernyőjével, hogy ihletet nyerjen egy új márka megalkotására.

A karcálló zafírüveggel ellátott, nemesacél vagy éppen kerámiatokba burkolt, Swarowski kristályokkal feldíszített Bering órák megalkotását ugyanis az Északi sark metsző hideg sarkvidéki levegője, a végtelen jégmező látványa, a táj rideg szépsége ihlette. Itt landolt ejtőernyőjével négy évvel ezelőtt a kalandvágyó üzletember, René Kaerskoy, aki az ismeretlen sarki világ kedvéért kiugrott a számára biztonságot jelentő helikopteréből. A sarkvidéken megtapasztalt új világ, az egyszerű, tiszta formák pedig ezután egy új óramárkában öltöttek testet, miután sikerült meggyőznie üzlettársait az új termék létjogosultságáról. A Bering órák múltja tehát viszonylag fiatalnak tekinthető, megjelenését mégis kirobbanó üzleti siker követte.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.