MAX BILL LIMITED EDITION SET 2019 Férfi óra
MAX BILL LIMITED EDITION SET 2019 Férfi óra
MAX BILL LIMITED EDITION SET 2019 Férfi óra
MAX BILL LIMITED EDITION SET 2019 Férfi óra

JUNGHANS MAX BILL LIMITED EDITION SET 2019 Férfi óra

Referenciaszám: 363/2919.01

Specifikáció:
Nem: FérfiÓratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat anyaga: BőrszíjÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezelésselSzerkezet: Automata szerkezetVízállóság: 3 bar (30 m) cseppállóKülönleges tulajdonságok: Korlátozott kiadásKülönleges tulajdonságok: Stopper funkció

Méret:
Hosszúság: 40 mm
Szélesség: 40 mm
Magasság: 14.4 mm

MAX BILL EDITION SET 2019
A csomag tartalma:
- 1db Junghans MAX BILL Chronoscope automata kronográf karóra,
- 1db MAX BILL mechanikus asztali óra és felhúzókulcs (8 NAP JÁRÁSTARTALÉK)
Mindkét óra a MAX BILL grafikai munkáiból származó rajzzal dekorált hátlappal van szerelve.
Limitált kiadás (222 db)!

1 216 000 Ft

972 800 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
Nem: FérfiÓratok: Fém
Óratok anyaga: Rozsdamentes acél óratok (316L)Szíj/csat anyaga: Bőrszíj
Szíj/csat: BőrÓraüveg: Zafír kristály, tükröződésmentes felületkezeléssel
Szerkezet: Automata szerkezetVízállóság: 3 bar (30 m) cseppálló
Különleges tulajdonságok: Korlátozott kiadásKülönleges tulajdonságok: Stopper funkció
Óratok formája: KerekSzámlap szine: Világos
Működési elv: Mechanikus

Max Bill nevével és grafikai munkájával kiadott 222 darabra limitált szett.

A készlet tartalma: 

-1 db Junghans Max Bill Chronoscope: Ikonikus, összetéveszthetetlen Max Bill formaterv. Örök klasszikus, világos számlapos, stopper funkcióval ellátott, automata szerkezettel szerelt Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óraüveggel és bőrszíjjal készült.

-1 db Max Bill mechanikus asztali óra és felhúzókulcs (8 NAP JÁRÁSTARTALÉK)

A Junghans óragyár, mint a német óragyártás fellegvára. Az elmúlt 150 évben bizonyította, hogy jogosan van jelen az óragyártásban. Hagyomány, innováció és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, megbízhatóság szinonimájává is vált. A német schrambergi gyárban precíziós fejlesztésekkel sikerült hű maradni filozófiájukhoz: „egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel”. A Junghans céget 1861-ben Erhard Junghans és sógora Zeller Tobler alapította Schrambergben, ahol a mai napig található a gyár. Kezdetben csak óraalkatrészeket gyártottak, majd 1866-ban megalkották az első óráikat. A márkajelük, a 8 ágú csillag 1890-ben vált védjeggyé, mellyel szabadalmaik is oltalom alá kerültek.
1903-ban a Junghans gyár 3000 alkalmazottat foglalkoztatott és 3 millió órát értékesített évente, ezáltal az egyik legnagyobb óragyár volt a világon. Az 1930-as években születtek meg a Meister kollekció mechanikus darabjai és mára ismét divatossá vált ezzel a klasszikus formájával. A J83 kaliber megkapja 1957-ben a chronométer tanusítványt. Ettől az évtől Max Bill designer-rel történt együttműködés kapcsán új vonalú fomatervezett óracsalád jött létre, mely azóta is töretlenül sikeres a Bauhaus stílusjegyek mentén.
1970-ben bemutatják az első Astro-Quartz karórát, majd 1985-ben az első rádióvezérelt Junghans asztali órát és pár évvel később 1993-ban a rádióvezérelt Junghans karórát. 2004-ben bővítésre kerül a mechanikus sorozat és megjelenik az első multifrekvenciás karóra.
Együttműködési tevékenysége több területen megmutatkozott: 1946-ban a német Bundeswehr repülős óráit készítette 19 köves J88-as szerkezettel, 1972 Müncheni Olimpia hivatalos időmérője volt, a német ADAC szövetség elnöki posztját Fritz Junghans látta el.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.