Szűrő

Ár

Minimum ár Ft

Maximum ár Ft

Nem

Működési elv

Óratok

Óratok formája

Szíj/csat

Számlap szine

Vízállóság

Különleges tulajdonságok

Luminox svájci, technikai karórák a 110 éves Babós Óraszalonban.

Rendelje meg egyedülálló Luminox óráját a Babós Óraszalon webáruházában! A számlapon lévő tríciumgáz kapszuláknak köszönhetően minimum 25 évig világít sötétben.

NAVY SEAL Férfi óra
131 000 Ft 104 800 Ft
csik
NAVY SEAL Férfi óra
138 000 Ft 110 400 Ft
csik
NAVY SEAL Férfi óra
138 000 Ft 110 400 Ft
csik
LUMINOX SPEC OPS CHALLENGE Férfi óra
157 000 Ft 125 600 Ft
csik
NAVY SEAL Férfi óra
191 000 Ft 152 800 Ft
csik
THE COMMANDO FROGMAN Férfi óra
208 000 Ft 166 400 Ft
csik
SCOTT CASSELL DEEP DIVE Férfi óra
259 000 Ft 207 200 Ft
csik

Essential Gear (alapvető felszerelés, készülék, holmi)

Extrém helyzetekben a döntések pillanatok alatt születnek. Bíznod kell az órádban, hogy tökéletes leolvashatóságot biztosít egyetlen rápillantásra is.

A svájci Luminox órákat egy egyedi, saját forrású világító rendszerrel látják el. Anélkül, hogy meg kellene nyomni egy gombot vagy fényre kellene helyezni, az idő folyamatosan leolvasható akár 25 évig. Ez teszi óráikat ALAPVETŐ FELSZERELÉSSÉ és ezért választotta az USA Navy SEALs és más professzionális szervezet világszerte a LUMINOX-ot.

Az első Navy SEAL sorozatot 1993-ban fejlesztette ki a Luminox. A rejtőzködés és láthatóság különleges kombinációja miatt választották az U.S Air Force F-117 Nighthowk (lopakodó) pilótái is a Luminox órákat.

 

ADRENALIN BOMBA

A Luminox órák az aktív életet élő kalandvágyó emberek időmérője, melyeket gyakran tesztelnek és viselnek a világ legkeményebb elit alakulatai. De bizalommal használják a magas adrenalinra vágyó extrém sportemberek is a világ minden táján.

 

Luminox LIGHT TECHNOLOGY (LLT)

A latin név jelentése Éjszakai fény. Minden Luminox órát egy különleges, saját forrású világító technológiával szerelnek. Ennek lényege, hogy a más óragyárak által használt lumineszcens festék vagy LCD háttérvilágítás helyett parányi gázizzók biztosítják a leolvashatóságot. Ez az egyedülálló technika nem függ külső energia feltöltéstől. A Luminox órákra nem szerelnek gombot sem, melynek megnyomásával megvilágíthatjuk a számlapot. Csak ragyognak és ragyognak és ragyognak…..

A Luminox órák valóban az alapvető felszerelést jelenthetik. Ha egy óra tartósan megfelel a világ legkeményebb elit alakulatainak, akkor az kiáll bármilyen külső igénybevételt. Fedezze fel a Luminox időmérők idei kollekcióját és nézzen ki egyet magának.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.