WOLF CUB SINGLE WINDER WITH COVER (COGNAC)
WOLF CUB SINGLE WINDER WITH COVER (COGNAC)

ÓRAFORGATÓK WOLF CUB SINGLE WINDER WITH COVER (COGNAC)

Referenciaszám: 461127

Méret:
Hosszúság: 135 mm
Szélesség: 155 mm
Magasság: 150 mm

Fiatal, okos és egyszerű. Kis méretű, üveges előlappal rendelkező óraforgató a nagy múltú német Wolf cégtől.

94 000 Ft

Készleten.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 1 db!
termek-banner-1614845484979927334003.jpg
Elemmel működtethető: igen, nincs mellékelve Anyaghasználat: fa váz, műbőr borítás, üvegezett fedél
Hálózati tápegység: mellékelve Forgató kapacitás: 1 db

Kis méretű óraforgató a német Wolf márkától. 

JELLEMZŐK

  • Szabadalmaztatott innováció - Minden WOLF óraforgató számolja a pontos fordulatszámot. Az összes többi forgató csak megbecsüli a forgások számát.

  • Forgatás: 10 másodperces indítási késleltetés, 900 TPD (napi fordulatszám), 

  • Irányított beállítások: Egyirányú

  • Akkumulátor opció: Az egység váltakozó áramú (az univerzális adapter mellékelve) vagy AA elem - alkáli vagy lítium (a lítium akkumulátorok kétszer olyan hosszúak, mint az alkáli elemek) üzemeltetése. Az elemeket nem tartalmazza.

Minden történetnek van kezdete. A Wolf márkáé, több mint 180 évvel ezelőtt, 1834-ben vette kezdetét, amikor is a márka alapító atyja, a német ezüstmíves Philip Wolf úgy gondolta, hogy a saját értékeinket, legyen az egy drága étkészlet, ékszerek vagy órák tarthatnánk prémiumanyagokból készített, direktben erre a célra tervezett minőségi, luxust idéző tárolókban is.

Eredetileg az általa készített ezüst étkészletekhez csinált dobozokat, mert rájött, hogy így igényesen csomagolva sokkal sikeresebben tudta értékesítenie termékeit, mint azelőtt. Amikor már több dobozt kezdett eladni, mint ezüstöt, átgondolta cége profilját, és inkább kifinomult ékszerdobozokat kezdett el készíteni, amelyek nemcsak jól néztek ki, hanem védelmezték a családi kincseket is, ezt az eljárást tökéletesítik mint a mai napig.

Tiszteletben tartva a hagyományokat és a családot, I. Philip Wolf a családi címer tervezését a Hanau címerre alapozta - egy olyan városra, ahol ő és korábbi generációi felnőttek.

Gyermeke II. Philip Wolf 1869-ben született, tizenéves korában már nagy tapasztalattal bírt. Az egyik nyáron Svédországba utazva beleszeretett az országba és 1895-ben le is telepedett. 1910-ben feleségül vette életének szerelmét, Ida Wilhemina-t, a Wolf család történetének talán legfontosabb személyét.

Apáról fiúra szállt a tehetség és a családi vállalkozás. III. Philip Wolf számos új gyártási technikát tervezett és fejlesztett ki, mint például olyan zsanérokat, amelyek átfűzhetnék a fát, és ő volt a világszerte híres forgó, táncoló balerina zenedobozának feltalálója is.

A II. világháború után sok-sok veszteség közepette III. Philip Wolf anyja, Ida puszta akarata és elszántsága tartotta életben a WOLF üzletet a történelem legsúlyosabb időszakában.

Philip tudta, hogy ügyfeleivel való kapcsolattartás kiemelt prioritás, személyesen a legjobb, de ez természetesen sokszor kivitelezhetetlen volt. Ezért 1950-ben elindította a ma is alkalmazott marketing technikát, a „WOLF Nyhtererna” - a „WOLF News”-t, ami egy olyan füzet, amelyben bemutatta új termékeit és ötleteit. Ez akkoriban egy nagyon innovatív formája volt az üzleti kapcsolattartásnak, ami mind a mai napig megállja a helyét.


A 60-as években az Egyesült Királyságban IV Philip Wolf édesapja megkapta a gyár építési engedélyt, így elindult a dobozgyártás Clare megyei Ennisben, Írországban. A gyár szerény volt, néhány kicsi, egyszintes épület és egy maroknyi helyi ember, aki elkészítette a dobozokat a WOLF vevőinek. A termelés 1962-ben leállt, mivel úgy döntöttek, hogy nagyobb létesítményt építenek Dél-Wales-ben, ami 1968-ra készült el Llanelli közelében. A 60-as évek végén a híres londoni Selfridges-ben is helyet kapott a márka 2 teljes vitrint kapott az Oxford Street-re nézve.

A 70-es évek elején a WOLF megkapja a svéd királyi garanciát, és eme kitüntetés ünneplésének apropóján elindítja a „Design Philipp” kollekciót a férfi és női ékszerdobozokból és kiegészítőikből.

1975-ben Kalifornia volt kormányzója, Ronald Reagan és az ellenzéki vezető, Margaret Thatcher találkoznak, és ajándékokat cserélnek. Ezüst dollár a hölgynek és egy pár medvedizájn ezüst mandzsettagomb neki. A mandzsettagombok gyönyörűen becsomagolva egy WOLF által készített dobozba!
A brit sikereket meglovagolva a 80-as évek végére a következő Wolf generáció elődeik útmutatása alapján sikeresen terjeszkedtek az észak amerikai kontinensen, beleértve az USA és Kanada piacát.
A 90-es évek elejére a WOLF svéd és egyesült királyságbeli gyárai most több nagyobb óra- és ékszergyártóval és számtalan más márkával is együttműködtek, mint például a Tissot, Zodiac, Citizen, Omega, Certina. Még a Concorde számára is gyártottak terméket. A minőséget és a kiváló dizájnt igénylő márkák a WOLF-hoz érkeztek.

Manapság a WOLF számos órás és ékszermárkával áll partnerségben és biztosítja számukra a megfelelő luxust és védelmet kínáló dobozt, tartót vagy óraforgatót.
Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.